Τένις

Οι νικητές του Τοtal UNI-Tennis Athens Open 2016

ToΤοtal UNI-Tennis Athens Open 2016 καθήλωσε και φέτος με την συναρπαστική του εξέλιξη και οι τελικοί του προσέφεραν και πάλι θέαμα στους φίλους του φοιτητικού αθλητισμού.

Στο Γήπεδο του Δάσους Χαϊδαρίου, η δράση ξεκίνησε από νωρίς με τον τελικό των Στάρτερς, ανάμεσα στον Γιώργο Τράμπαρη και τον Αντώνη Κακαβά. Νικητής αναδείχθηκε ο δεύτερος ύστερα από πολύ δυνατό ματς με 2-0 σετ (1-6, 4-6).

Το ΚΟΡΠΗ, το κορυφαίο ελληνικό μεταλλικό νερό ξεδιψάει με τον καλύτερο τρόπο όλους τους παίχτες του Total UNI-Tennis. Πιστό στην πολιτική του υποστηρίζει όλα τα μεγάλα αθλητικά events στη χώρα μας λανσάροντας μάλιστα το sport edition.

inner

Στο επίπεδο των Μεσαίων, ο Λευτέρης Πολίτης κέρδισε τον Γιώργο Καραπανάγο με 2-0 σετ (6-1, 6-1) και δίκαια βρέθηκε στην κορυφή της κατηγορίας του. H TRETORN αποτελεί τον επίσημο χορηγό μπάλας στο Total UNI-Tennis. Η πιο αξιόπιστη και ποιοτική μπάλα τένις της ελληνικής αγοράς θα είναι στην διάθεση των παιχτών της διοργάνωσης.

inner

inner

Στον τελικό του μόνου γυναικών, η Χριστίνα Αργυρού κέρδισε την Στέλλα Σαμπάνη με 2-0 σετ (6-0, 6-0) και πανηγύρισε τον τίτλο της!

inner

Το Wilkinson Xtreme 3 Sensitive, χορηγός της διοργάνωσης, απελευθερώνει την ένταση του αγώνα και το πάθος των φοιτητών για τη νίκη! Με τις 3 εύκαμπτες λεπίδες αξεπέραστης ποιότητας δημιουργεί την απόλυτη #FreeYourSkin εμπειρία!

Για 4η χρονιά το www.ekdromi.gr ταξιδεύει τους παίχτες και τον κόσμο του Total UNI- Tennis σε όλη την Ελλάδα και κυρίως ταξιδεύει τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρωτιά μέσα από την δωροθεσία του.

Ο τελικός του Μάστερς Ανδρών ανέδειξε νικητή τον Βασίλη Σταυρόπουλο επί του Γιάννη Ανδρουτσέλη με 2-0 σετ (6-1, 6-4).

Στο πλευρό της διοργάνωσης και η NIKON Δαμκαλίδης που δωροθετεί με ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας τους νικητές του Total UNI-Tennis.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x