Προορισμοί

Οι νικητές των τριημέρων στα Καλάβρυτα!

Ολοκληρώθηκε σήμερα ο μεγάλος διαγωνισμός του Sport-fm.gr για δύο υπέροχα τριήμερα στο υψηλής αισθητικής Chalet Azania’s!

Οι νικητές αναδείχθηκαν κατόπιν της κλήρωσης που έγινε σήμερα Τρίτη 18 Φεβρουαρίου και κερδίζουν από ένα τριήμερο (2 διανυκτερεύσεων με πρωινό) για δύο άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα Azania’s στα Καλάβρυτα! Είναι οι:
- Καραντάνα Αναστασία, με αριθμό κινητού τηλεφώνου που λήγει σε -519 και
- Χορμοβίτης Γιάννης, με αριθμό κινητού τηλεφώνου -393.

Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζετε έκπτωση 10% στις online κρατήσεις σας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του καταλύματος (www.azanias.gr) με το voucher του Sport-fm.gr που θα σας σταλεί κατόπιν της ημέρας της κλήρωσης!

Chalet Azania’s: Σε μια μαγική γωνιά της ελληνικής φύσης…
Δουλεμένο από ξύλο και πέτρα, το Chalet Azania’s ξεκίνησε τη λειτουργία του το χειμώνα του 2003 και συνεχίζει να εναρμονίζει απόλυτα την έννοια της φιλοξενίας με το φυσικό περιβάλλον.
Σε μια μοναδική τοποθεσία ανάμεσα στις ελατόφυτες πλαγιές του Χελμού, ο ξενώνας συνδυάζει άψογες εγκαταστάσεις, σύγχρονο εξοπλισμό, καθώς και μια διακόσμηση σε ζεστούς τόνους και υψηλή αισθητική που προσφέρουν ένα φιλόξενο καλωσόρισμα στους επισκέπτες.
Μάλιστα, κάθε διαμέρισμα είναι εφοδιασμένο με νοστιμιές και γεύσεις που θα βρείτε κατά την άφιξή σας και ανανεώνονται καθημερινά. Οι λιχουδιές και γεύσεις που παρέχει το chalet είναι κατάλληλες για να σας δώσουν δύναμη και ενέργεια ώστε να απολαύσετε την φύση, την εκδρομή ή το σκι. Γάλα, φρούτα, σάντουιτς και τοστ, φυσικοί χυμοί, ποικιλία από καφέ και ροφήματα του βουνού, μέλι από τον Χελμό, γιαούρτι και πολλά άλλα αγαθά μπορείτε να καταναλώσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να δεσμεύεστε από τα ωράρια του πρωινού.
Αυτό που είναι διαφορετικό στο Chalet Azania’s είναι η μοναδική αίσθηση ότι βρίσκετε στο δικό σας εξοχικό σπίτι στο βουνό.
Όποιος και να είναι ο λόγος, όποια και να είναι η διάθεσή σας, στο Chalet Azania’s θα χαρείτε στιγμές μοναδικής απόλαυσης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με εξαιρετικές υπηρεσίες.
www.azanias.gr
Facebook page


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων συμμετοχής από τα γραφεία του NovaΣΠΟΡ FM, εφεξής «Διοργανωτής» (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα). 1. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται από την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 12:00. 2. Για την επιτυχή συμμετοχή στο Διαγωνισμό απαιτείται η συμπλήρωση της ανωτέρω ηλεκτρονικής φόρμας με τα πραγματικά στοιχεία του συμμετέχοντα. Η συμπλήρωση της φόρμας δεν έχει οικονομική επιβάρυνση για το συμμετέχοντα. 3. Η κλήρωση των Δώρων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 13:00 στα γραφεία του Διοργανωτή (οδός Δαβάκη αρ. 58, Καλλιθέα) και θα αναδείξει δύο (2) νικητές. 4. Το Δώρο για τον κάθε νικητή είναι η δωρεάν διαμονή για δύο συνεχείς διανυκτερεύσεις μεταξύ 21 Φεβρουαρίου και 20 Δεκεμβρίου 2014 (εκτός τριημέρου Καθαράς Δευτέρας: 1-3 Μαρτίου 2014), για δύο άτομα στον ξενώνα Azania’s στα Καλάβρυτα (2ο χλμ. Καλαβρύτων - Χιονοδρομικού). Και για τις δύο διανυκτερεύσεις η διαμονή περιλαμβάνει πρωινό. 5. Κάθε νικητής μπορεί να ενημερωθεί για τη διαδικασία παραλαβής του Δώρου του τηλεφωνώντας στα γραφεία του Διοργανωτή. Σε περίπτωση που καθυστερήσει να επικοινωνήσει πέραν του διαστήματος των τριάντα (30) ημερών από της ως άνω ενημέρωσής του, χάνει κάθε δικαίωμα στο Δώρο. Για την απολαβή του δώρου του ο κάθε νικητής θα πρέπει να αποδεικνύει με επίσημο έγγραφο την εγκυρότητα των στοιχείων του. 6. Το Δώρο κάθε νικητή είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. 7. Ο «Διοργανωτής» ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε τυχόν προκληθεί στους νικητές από τη χρήση του δώρου ή αντίστοιχα στους συμμετέχοντες που κερδίζουν την έκπτωση. 8. Δια της επιτυχούς συμμετοχής στο διαγωνισμό ο εκάστοτε συμμετέχων αναγνωρίζει ότι τα προσωπικά του δεδομένα θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας από το «Διοργανωτή» για το σκοπό της εξυπηρέτησης, παρακολούθησης και διεξαγωγής της προωθητικής ενέργειας, την κλήρωση και παράδοση του Δώρου, ενώ συναινεί στη χρήση των στοιχειών επικοινωνίας του για ενημέρωσή του σχετικά με μελλοντικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες του «Διοργανωτή». Σε περίπτωση που ο συμμετέχων δεν επιθυμεί να αναπαράσχει την προαναφερθείσα συναίνεσή του πρέπει να το δηλώσει τούτο ρητά στο e-mail επικοινωνίας του «Διοργανωτή» (site@sport-fm.gr). 9. Ο «Διοργανωτής» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει όλους ή μερικούς από τους όρους του Διαγωνισμού, να παρατείνει την διάρκειά του ή να μεταβάλλει τις ημερομηνίες κατά την εύλογη κρίση του, να ματαιώσει ή να τερματίσει τον Διαγωνισμό οποτεδήποτε με ανακοίνωσή του προς τους συμμετέχοντες μέσω του ιστοτόπου www.sport-fm.gr χωρίς να φέρει καμία ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες ή άλλο πρόσωπο. 10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι του «Διοργανωτή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x