Gossip

Οι πριβέ, εξωτικές διακοπές του Μάρκους Μπεργκ (pics)

Πως πέρασαν και τι έκαναν στο Ντουμπάι ο Μάρκους Μπεργκ η πανέμορφη σύζυγός του και τα τρια τους παιδιά. Οι αναρτήσεις του κορυφαίου επιθετικού.

«Η οικογένεια πρώτα». Αυτό ήταν το hashtag που δεν ξεχνούσε να προσθέσει σε κάθε του post ο επιθετικός της ομάδας του Παναθηναΐκού κάνοντας ξεκάθαρο τι είναι αυτό που έχει προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο Μάρκους Μπεργκ - γιατί περί αυτού ο λόγος - εκμεταλλεύτηκε τις διακοπές του Πάσχα για μια απόδραση με τη σύζυγό του, την όμορφη fashion blogger, Ζοζεφίν, και τα τρία παιδιά τους, την 6χρονη Τζολί, τον 4χρονο Λεονέλ και τον, μόλις 7 μηνών γιο τους, Ματέο - Λεόν - Μάρκους. Προορισμός τους,τα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα  το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Η οικογένεια απήλαυσε τις ανέσεις του πολυτελέστατου ξενοδοχείου «The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina», ενώ η κυρία Μπεργκ έκανε ατέλειωτες βόλτες για ψώνια σε εμπορικό κέντρο του Ντουμπάι όπου στεγάζονται συγκεντρωμένες οι μεγαλύτερες μπουτίκ όλου του κόσμου. «Ο καλύτερος τρόπος για να γεμίσει κανείς μπαταρίες εν όψει του φινάλε της ποδοσφαιρικής σαιζόν», έγραψε ο Μάρκους Μπεργκ στα social media.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανάρτησε ο κορυφαίος παίκτης στον προσωπικό του λογαριασμό:

 

 

 

 

 

 



Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x