Betmasters

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για την σέντρα της Premier League

Η σεζόν 2016-2017 ανοίγει στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας και στην πρώτη αγωνιστική ξεχωρίζει το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Αρσεναλ και τη Λίβερπουλ.

Σήμερα πάντως διεξάγεται το βασικό μενού και το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της πρωταθλήτριας Λέστερ απέναντι σε μια εκ των νεοφώτιστων. Η Χαλ έγινε άνω-κάτω με την φυγή του Μπρους και δικαιολογημένα είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Ολος ο προγραμματισμός για τις «τίγρεις» δεν εξελίχθηκε έτσι όπως έπρεπε με τη Λέστερ να έχει τη δυνατότητα για μια νίκη, η οποία θα της τονώσει και το ηθικό αφού πάντα στην πρεμιέρα μια επιτυχία βοηθάει.

Εβερτον και Τότεναμ θεωρώ ότι δίνουν την ευκαιρία για ένα ποντάρισμα στα 2-3 Γκολ. Πέρυσι ανάμεσα τους σημειώθηκαν δύο ισοπαλίες και φέτος ξεκινούν το πρωτάθλημα με την Εβερτον να μην είναι σε θέση να οριοθετήσει στόχους αλλά δεδομένα θέλει κάτι καλύτερο από πέρυσι ενώ ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο θα επιδιώξει στην Τότεναμ να διατηρήσει το σύλλογο στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι όπου προσπάθησε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους.

Καλές μεταγραφές έκανε η Κρίσταλ Πάλας και έχει τη δυνατότητα να βρει σταθερότητα στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Υποδέχεται την Γουέστ Μπρόμιτς στην πρεμιέρα, η οποία θα αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα αμυντικά, όπως τουλάχιστον φάνηκε και από τα φιλικά προετοιμασίας. Ο άσος μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x