Betmasters

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το ντέρμπι Λίβερπουλ-Σίτι

Το 2016 φεεύγει στην Αγγλία με ένα μεγάλο παιχνίδι, αυτό που διεξάγεται στο «Ανφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι.

Τρεις ομάδες έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στη μάχη της Πρέμιερ Λιγκ και οι δύο κοντράρονται μεταξύ τους.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συνθέτουν αυτή την στιγμή ένα ζευγάρι, το οποίο μπορεί να αποχαιρετίσει το 2016 προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα. Οποιος πιστεύει ότι οι δύο ομάδες θα μπουν στον αγωνιστικό χορτάρι παίζοντας άναρχο ποδόσφαιρο στο οποίο θα βγάλουν μονάχα τις επιθετικές τους αρετές κάνει λάθος.

Ούτε ο Κλοπ αλλά ούτε ο Γκουαρδιόλα θα ήθελαν να υποστούν μια ήττα, η οποία θα χαλάσει τις εντυπώσεις των τελευταίων αγωνιστικών. Περισσότερο φαντάζει πιθανή μια εικόνα όπως αυτή του αγώνα της Σίτι με την Άρσεναλ πριν μερικές ημέρες.

Θα ακολουθήσω και πάλι ποντάρισμα στο 2-3 Γκολ αν και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι προτιμότερο ένα τέτοιο παιχνίδι να το παρακολουθήσεις, μακριά από το άγχος του πονταρίσματος. Πάντως δεν βλέπω να ξεφεύγει σε σκορ. Δεν θα αποκλείσω την ισοπαλία με γκολ αλλά ούτε το να υπάρξει νικητής στο όριο

Στο «Λίμπερτι» η Σουόνσι υποδέχεται μια ακόμη ομάδα, με την οποία βοηθά η επιλογή του Over. Απέναντι στην Γουέστ Χαμ, οι «κύκνοι» γνώρισαν μια ακόμη βαριά ήττα αφού υπό τις οδηγίες του Μπομπ Μπράντλεϊ έχω ξαναπεί πως δύσκολα θα αλλάξει εικόνα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x