Betmasters

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για το ντέρμπι Μαν. Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ

Το μεγάλο παιχνίδι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και την Άρσεναλ είναι αυτό που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής.

Σε μια μάχη, η οποία θα έχει κεντρικά πρόσωπα τους Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ, Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ μονομαχούν προκειμένου να παραμείνουν σε επαφή με την κορυφή.

Για την Γιουνάιτεντ βέβαια τα πράγματα είναι σε πολύ πιο κρίσιμο σταυροδρόμι αφού μια νέα απώλεια βαθμών εντός έδρας θα επιφέρει νέο μεγαλύτερο προβληματισμό.

Η απουσία του Ζλάταν αναμφίβολα είναι σημαντική αφού η προσωπικότητα θα λείψει αρκετά από αυτό το παιχνίδι. Προβάδισμα δεν θα δώσω σε μια από τις δύο ομάδες αλλά θα ακολουθήσω το 2-3 Γκολ, όπως κάνω σχεδόν πάντα στα μεγάλα παιχίδια της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Σίτι καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά το νέο στραβοπάτημα με την Μίντλεσμπρο εντός έδρας. Αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας, η οποία μετράει τέσσερις συνεχόμενες ήττες και βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με αυτό κόντρα στην Μπρόμιτς την τελευταία φορά που η Σίτι κλήθηκε να αγωνιστεί εκτός έδρας και με γκολ των Αγουέρο και Γκιντογκάν πέτυχε ένα άνετο πέρασμα.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x