Betmasters

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τους σημερινούς αγώνες της Premier League

Σήμερα διεξάγονται ακόμη 4 παιχνίδια, στην ολοκλήρωση της 13ης αγωνιστικής. Η Γουότφορντ υποδέχεται την Στόουκ, σε ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι, στο οποίο οριακά αουτσάιντερ προσφέρεται η Στόουκ.

Η ομάδα του Μαρκ Χιουζ σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν έχει δείξει δύο πρόσωπα. Ξεκίνησε πολύ άσχημα όμως στη συνέχεια βελτίωσε την εικόνα της, παίρνοντας βαθμούς που άλλαξαν και την ψυχολογία της.

Η Γουότφορντ παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της όμως εντός έδρας παρουσιάζει σχεδόν πάντα καλή εικόνα. Περιμένω ένα δυνατό παιχνίδι, στο οποίο θα ακολουθήσω το 2-3 Γκολ.

Στο Λονδίνο, η Άρσεναλ λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα απέναντι στην Μπόρνμουθ ενώ πιστεύω πως ένα γκολ μπορεί να πετύχει και η Γουέστ Χαμ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» αφού δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

Κόντρα στην Τότεναμ έχασε τη νίκη στις καθυστερήσεις, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα της παρουσιαστούν και σήμερα οι ευκαιρίες να σκοράρει. Ισως ο άσος με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να αποτελεί μια καλή περίπτωση.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x