Αγγλία

Οι προβλέψεις του Χρήστου Σωτηρακόπουλου για τους σημερινούς αγώνες της Premier League

Η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ πιστεύω ότι θα συνεχιστεί όπως ακριβώς ξεκίνησε, με την έδρα δηλαδή να έχει τον πρώτο λόγο.

Η Μπόρνμουθ έσπασε το ρόδι και έφτασε στην πρώτη νίκη της σεζόν έστω και με ανατροπή απέναντι στην Μπράιτον.

Το μεγάλο παιχνίδι είναι αυτό που διεξάγεται στο Λονδίνο την Κυριακή ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ όμως και το σημερινό πρόγραμμα δίνει λύσεις και μάλιστα καλές επιλογές για πονταρίσματα.

Το παιχνίδι της Χάντερσφιλντ με την Λέστερ, δίνει το βασικό μας ποντάρισμα όμως εγώ θα προχωρήσω σε μια επιλογή, η οποία εμπεριέχει ακόμη μεγαλύτερο ρίσκο και σε καμία περίπτωση δεν «ακυρώνει» το πιο δυνατό bet της ημέρας.

Η Χάντερσφιλντ αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα που υπάρχουν. Είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία δεν κινήθηκε εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι όμως με την ομοιογένεια για όπλο της, παίζει εξαιρετικά.

Υποδέχεται την Λέστερ, η οποία δυσκολεύεται αρκετά να βρει μια ταυτότητα στο παιχνίδι της. Ναι μεν στα μεγάλα ματς όπως αυτά που έδωσε με Άρσεναλ και Τσέλσι ήταν ανταγωνιστική όμως κακά τα ψέμματα, το θέμα είναι πως θα αποδώσει σε ματς όπως το σημερινό.

Θα κοντράρω την Λέστερ και θα ποντάρω στον άσο της Χάντερσφιλντ, η οποία αυτή την περίοδο θεωρώ ότι αξίζει να την κυνηγήσουμε.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο footballbet.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x