Τεχνολογία

Οι πρώτες εντυπώσεις μας από το Xbox One

Διαβάστε τα πάντα για το Xbox One.

Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό για το Xbox One στην Ε3, ειδικά μετά τη συνέντευξη Τύπου της Sony, την ειρωνική παρουσίαση στο θέμα των μεταχειρισμένων και των όσων είχαν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες. Η Microsoft έβαλε μόνη της το σύστημα σε δύσκολη θέση, ωστόσο όπως φαίνεται μετά από μερικές ημέρες, ήρθε η δικαίωση για τους χρήστες, αφού αποσύρθηκαν όλοι οι περιορισμοί που προφανώς και η αγορά θέλει σιγά-σιγά να περάσει στα gaming συστήματα. Επαναλαμβάνουμε ότι το γεγονός πως όλα αυτά αποσύρθηκαν στην παρούσα φάση, δε σημαίνει ότι πρέπει να τα ξεχάσουμε, ωστόσο στην τρέχουσα χρονική στιγμή και μέχρι να τα δούμε να εφαρμόζονται επί του πρακτέου, ας εστιάσουμε στο μηχάνημα αυτό καθαυτό.



Κατά τη διάρκεια της Ε3 είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με αρκετούς τίτλους της κονσόλας Xbox One και με το ίδιο το σύστημα σε διάφορες παρουσιάσεις. Το μεγάλο σώμα της κονσόλας χαρακτηρίζεται αρχικά από τις διαγώνιες γρίλιες εξαερισμού στο επάνω μέρος, καθώς και από το slot-in Blu-ray drive που βρίσκεται μπροστά. Τα πλαϊνά τμήματα δεν έχουν το κάτι ξεχωριστό, ενώ σημαντική στάση αξίζει να κάνουμε στο πίσω μέρος. Το σύστημα προσφέρει υποδοχή για το τροφοδοτικό (που θα είναι εξωτερικό), είσοδο HDMI, έξοδο S/PDIF, έξοδο HDMI, δύο USB 3.0 θύρες, Ethernet, IR Out και την υποδοχή του Kinect που πλέον θυμίζει κάτι από δύο USB θύρες ενωμένες.

Η ταυτόχρονη πώληση του Kinect σε κάθε πακέτο του Xbox One δίνει στους developers τη δυνατότητα να το θεωρούν μέρος του συστήματος και ως εκ τούτου να μπορούν να επενδύσουν πάνω στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά που θα μπορεί να έχει κάθε game. Ο αισθητήρας του περιφερειακού μπορεί να καταγράψει εικόνα 1080p, ενώ μπορεί να επεξεργαστεί έως και 2GB δεδομένων το δευτερόλεπτο. Αυτό σημαίνει ότι έως και 6 ανθρώπινοι σκελετοί μπορούν να γίνουν capture ταυτόχρονα, χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια του θέματος εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x