Πόλο

Οι συμμετοχές στο δεύτερο ALL STAR GAME πόλο

Μετά την ανακοίνωση πως θα διεξαχθεί φέτος το δεύτερο ALL STAR GAME πόλο, ο ΣΕΑΥ γνωστοποίησε την Τρίτη τις συνθέσεις των ομάδων που θα αγωνιστούν στη γιορτή της ελληνικής υδατοσφαίρισης το Σάββατο.

Ύστερα από την ψηφοφορία των προπονητών της Α1, προέκυψαν οι δύο ομάδες στον Αλιμο, οι οποίες αποτελούνται από 13 παίκτες.

Η πρώτη ομάδα ονομάζεται «80’s-» και αποτελείται από αθλητές γεννημένους από το 1989 και κάτω, ενώ η δεύτερη ονομάζεται «90’s+» και στελεχώνεται από παίκτες γεννημένους από το 1990 και μετά.


Αναλυτικά:

Το ρόστερ των «80’s-»
Καραμπέτσος, Φλέγκας, Μουρίκης, Κολόμβος, Κατσαούνης, Μπεριστιάνος, Αφρουδάκης Χρ., Φουντούλης Ι., Ντόσκας, Μυλωνάκης, Παπαδόγκωνας, Καρούντζος, Χατζηκυριακάκης

Το ρόστερ των «90’s+»
Τσαλκάνης, Γαβαλάς, Σολανάκης, Νικολαΐδης, Τσαχειλίδης, Σκουμπάκης, Γούβης, Χατζηγούλας, Κοπελιάδης, Καπότσης, Παπαναστασίου, Χρυσοσπάθης, Γεννηδουνιάς
________________________________________
Όσον αφορά τους προπονητές των δύο ομάδων, στους «80’s-» προπονητικό δίδυμο θα είναι οι Φάνης Κουντουδιός και Πάνος Βέργος, ενώ στους «90’s+» στον πάγκο θα βρεθούν οι Δημήτρης Μάζης και Κώστας Λούδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x