Ψυχαγωγία

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις των Gogol Bordello στην Ελλάδα

TETAΡTH 7 MAΪΟΥ PRINCIPAL CLUB THEATER (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ). ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ STAGE VOLUME 1 (ΑΘΗΝΑ).

Η πιο ξεσηκωτική μπάντα στον κόσμο, οι Gypsy Punk Rockers Gogol Bordello, πιστοί στο ραντεβού τους με το ελληνικό κοινό επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Principal Club Theater και στην Αθήνα την Πέμπτη 8 Μαΐου στο Stage Volume 1.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους για την προώθηση του νέου, απολύτως ιδιαίτερου δίσκου τους, 'Pura Vida Conspiracy', οι Gogol Bordello θα βρεθούν σε ελληνικό έδαφος για να ξυπνήσουν τις τσιγγάνικες ψυχές των Ελλήνων θαυμαστών τους. 'Pura Vida’ που στην ισπανική αργκό σημαίνει “όλα είναι καλά, όλα βαίνουν καλώς” ή “Συνομωσία αγνής ζωής” όπως θα λέγαμε εμείς μεταφράζοντας κυριολεκτικά τον τίτλο του άλμπουμ του συγκροτήματος,που με την προσθήκη της λέξης συνομωσία αντιλαμβανόμαστε αμέσως τον λεπτό σαρκασμό.

Οι Gogol Bordello περιοδεύουν τα τελευταία 10 χρόνια δίνοντας μοναδικά live, γεμάτα ενέργεια σε όλο τον κόσμο έχουν δικαιωματικά αποκτήσει τη φήμη της πιο hot touring μπάντας της Νέας Υόρκης (Βillboard) και του πιο ταραχώδους και φασαριόζικου γκρουπ ( Rolling Stone).

Τα εκρηκτικά τους shows μένουν αξέχαστα σε όλους τους fans παγκοσμίως και τους έχουν οδηγήσει στα μεγαλύτερα Stages και Festivals.. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε: : Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde, Rock am Ring, Reading and Leeds.

Την Τετάρτη 7 Μαΐου οι φίλοι τους στη Θεσσαλονίκη θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο Principal Club Theater, ενώ την Πέμπτη 8 Μαΐου την τιμητική της θα έχει η Αθήνα και ο νέος συναυλιακός χώρος στο Μοναστηράκι, Stage Volume 1. Τη συναυλία των Gogol Bordello στην Αθήνα θα ανοίξει με ένα special Balkan set η DJ Spery.

Τετάρτη 7 Μαΐου, Principal Club Theater Θεσσαλονίκη
Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00
Gogol Bordello on Stage: 21:30

Πέμπτη 8 Μαΐου, Stage Volume 1 Αθήνα
Οι Πόρτες Ανοίγουν: 20:00
DJ Spery on Stage: 20:30-21:15
Gogol Bordello on Stage: 21:30

Stage Volume 1
Αγίας Ελεούσης 3 και Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3232132

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x