Ισπανία

Οι τρεις στόχοι της Μπαρτσελόνα

Μπορεί να απέκτησε τον Ζερεμί Ματιέ για το κέντρο της άμυνας, ωστόσο η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για νέα μεταγραφή στα μετόπισθεν. Και οι Βερτόγχεν, Μαρκίνιος, Βερμάελεν συνεχίζουν να απασχολούν.

Καλός ο Ζερεμί Ματιέ για την άμυνα, αλλά δεν φαίνεται πως αρκεί ο Γάλλος για την Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό και οι Καταλανοί συνεχίζουν, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, να ψάχνουν περαιτέρω ενίσχυση στο αμυντικό κομμάτι.

Και οι στόχοι δεν είναι καινούργιοι, καθώς μιλάμε για ονόματα που απ’ την αρχή του καλοκαιριού βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των «μπλαουγκράνα». Πρόκειται για τους Βερτόγχεν, Μαρκίνιος και Βερμάελεν.

Οι δύο Βέλγοι παρουσιάζουν στη δεδομένη φάση περισσότερες πιθανότητες για να μετακομίσουν στη Βαρκελώνη. Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με Τότεναμ και Άρσεναλ αντίστοιχα, ωστόσο υπολογίζεται πως με ένα ποσό περίπου στα 20 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να γίνει το deal, ενώ και οι νυν ομάδες τους δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια τέτοια πρόταση.

Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς μπορεί οι Γάλλοι να απέκτησαν για το κέντρο της άμυνας τον Νταβίντ Λουίζ, ωστόσο αν δεν πάρουν κάτι παραπάνω από 40 εκατ. ευρώ, δεν πρόκειται να συναινέσουν επ’ ουδενί για μια τέτοια μεταγραφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x