sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Οικογενειακές ιστορίες…

Τα δικά τους… οικογενειακά δράματα ζουν οι ομάδες της Formula 1 στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Τα τέσσερα πρώτα γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 έχουν περάσει στην ιστορία. Αν κάτι μας έχει μείνει από τους πρώτους αγώνες είναι οι μάχες μεταξύ των ομόσταβλων.

Το χορό των… οικογενειακών ιστοριών έσυρε η Red Bull και οι Μαρκ Γουέμπερ και Σεμπάστιαν Φέτελ στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Ο Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής αγνόησε τις εντολές της ομάδας του και παίρνοντας το ρίσκο προσπέρασε τον ομόσταβλό του.



Ωστόσο, αυτό δεν το άφησε έτσι ο Γουέμπερ, ο οποίος αντέδρασε... σαν Έλληνας στην κίνηση, βλέποντας τον Φέτελ να του κλέβει τη νίκη στους τελευταίους γύρους.



Το γκραν πρι της Μαλαισίας δεν έκρυβε εκπλήξεις μόνο για την Red Bull, αφού και οι Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ έδωσαν τις δικές τους μάχες, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η προσπέραση του Γερμανού στον Χάμιλτον φαίνεται να… έκοψε την ανάσα του αφεντικού της ομάδας, Ρος Μπρον.



Στο γκραν πρι του Μπαχρέιν ήταν η σειρά της McLaren να ζήσει το δικό της οικογενειακό… δράμα.

Το αφεντικό της ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, ζήτησε από τον Πέρες να δείξει τσαγανό εντός πίστας, αλλά μάλλον ξέχασε να του αναφέρει πως δεν θα έπρεπε να βγάλει όλη του την αυτοπεποίθηση στον ομόσταβλό του, Τζένσον Μπάτον.

Ο Μεξικανός πιλότος στην πίστα Sakhir International ήθελε την προσπέραση και δεν δίστασε να χτυπήσει τον ομόσταβλό του για να την πάρει.



Ωστόσο, αυτό έκανε έξαλλο τον Μπάτον, ο οποίος μέσω του team radio ζήτησε από την ομάδα να πει στον Πέρες να ηρεμήσει.



Επιμέλεια: Σταυρούλα Σάββα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x