Επικαιρότητα

Οικογενειακώς… διέρρηξαν αυτοκίνητο στο Ναύπλιο!

Το αυτοκίνητο είχαν διαρρήξει μαζί ένας 39χρονος Έλληνας, η 36χρονη σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους

Ολόκληρη οικογένεια κατηγορείται για την διάρρηξη που είχε γίνει στις 19 Απριλίου στο αυτοκίνητο ενός άνδρα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων! Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα των ανδρών της τοπικής Ασφαλείας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, το αυτοκίνητο είχαν διαρρήξει μαζί ένας 39χρονος Έλληνας, η 36χρονη σύζυγός του και το ανήλικο παιδί τους! Σε βάρος και των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ το ζευγάρι κατηγορείται και για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Από τις 2 Σεπτεμβρίου του 2015 και για αρκετό καιρό κυκλοφορούσε με το μοτοποδήλατο που είχε κλέψει από τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών ένας 26χρονος Έλληνας, ώσπου αποφάσισε να το κάνει… βίδες! Όταν η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Άργους, οι αστυνομικοί βρήκαν μόνο τον… κινητήρα του δίκυκλου που κατασχέθηκε. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x