Stoiximan Super League

«ΟΚ» για Μπουχαλάκη, περιμένει Μέιτε

Στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού θα αγωνίζεται ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αφού οι Κρητικοί ήρθαν σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό. Την απάντηση του Μέιτε περιμένουν σήμερα οι Ηρακλειώτες.

Τη φανέλα του Εργοτέλη θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο Γιάννης Δασκαλάκης, πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής κρητικής ΠΑΕ, συμφώνησε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τον δανεισμού του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, στο περιθώριο της συνεδρίασης της Σούπερ Λίγκας ο παράγοντας των Ηρακλειωτών συναντήθηκε με τον Γιάννη Βρέντζο και συζήτησαν το συγκεκριμένο θέμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών άναψε το «πράσινο φως» για τον δανεισμό του νεαρού διεθνούς στην πρώην ομάδα του και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Εργοτέλη, ο Μπουχαλάκης μπορεί ακόμη και σήμερα να κατέβει στο Ηράκλειο για την πρώτη προπόνησή του υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη.

Σήμερα αναμένουν την τελική απάντηση του Μεϊτέ. Ο Δασκαλάκης είναι αισιόδοξος για το «ναι» του Ιβοριανού, αλλά σε περίπτωση που τα πράγματα δεν έρθουν όπως τα θέλει, ο Εργοτέλης θα στραφεί χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή προς άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x