Stoiximan Super League

«Όπλο του ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης»

Για την πολύχρονη συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη, αλλά και πως ο έμπειρος προπονητής αποτελεί το «όπλο» του ΠΑΟΚ στην διεκδίκηση του τίτλου μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιάννης Οκκάς.

Τις αλλαγές που έχουν προκύψει στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και τη μάχη του τίτλου σχολίασε ο Γιάννης Οκκάς στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο βοηθός προπονητή του Ερμή Αραδίππου αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ σχολίασε και την δυσκολία των επιθετικών να επανέλθουν μετά από μια κακή σεζόν, με αφορμή τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Οκκας στην εκπομπή των Σωτήρη Ταμπάκου και Παναγιώτη Σγαρδέλη:

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ: «Όταν μια ομάδα βρίσκεται στην κορυφή με διαφορά πέντε βαθμών και έχει κερδίσει στην έδρα του τον βασικό ανταγωνιστή του για τον τίτλο, σίγουρα είναι σε πορεία πρωταθλητισμού. Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται τον τίτλο. Ειδικά μετά το διπλό στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει μια ομάδα γεμάτη εμπειρίες και έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω».

Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Έχω μιλήσει πάρα πολλές φορές γι’ αυτόν στο παρελθόν. Έχουμε πολύ καλή σχέση, τον έχω ζήσει πάνω από έξι χρόνια σαν προπονητή. Χωρίς καμία αμφιβολία ο ΠΑΟΚ έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα που λέγεται Άγγελος Αναστασιάδης. Είναι μεγάλο όπλο γι’ αυτόν».

Για τον ρόλο του προπονητή: «Σίγουρα ο προπονητής παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια ομάδα, μαζί με την διοίκηση. Ο ΠΑΟΚ έχει και τα δύο στοιχεία κι αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Πήρε ένα διπλό που δίνει το δικαίωμα στον ΠΑΟΚ να πιστεύει ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του».

Για την Σούπερ Λίγκα: «Είναι φανερό πως άλλαξαν οι ισορροπίες. Το καλό είναι ότι βλέπουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς να προβλέπουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Σίγουρα περιμένουμε και τον Παναθηναϊκό πιο δυνατό στη συνέχεια. Θέλω να πιστεύω πως και η ΑΕΚ θα έρθει δυνατή μετά τα τόσα προβλήματα. Οι μεγάλες ομάδες παίζουν τον δικό τους ρόλο στο πρωτάθλημα. Το κοινό θέλει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς να υπάρχει μια ομάδα που μονοπωλεί, όπως κάνει ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια».

Για τον Ολυμπιακό: «Η πορεία του φετινού Ολυμπιακού δεν είναι αυτή που ξέραμε. Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι κάποιοι παίκτες δεν έδεσαν. Ίσως να μην είναι σωστή διαχείριση του ρόστερ ανάμεσα σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα και να επηρεάστηκε.

Για τον Κώστα Μήτρογλου και τον ρόλο του επιθετικού: «Ο Κώστας Μήτρογλου πέρασε μια περιπέτεια, δεν τα κατάφερε στην Αγγλία ήρθε πίσω, είχε κάποια προβλήματα… ίσως δεν έχει βρει το καλό του εαυτό. Ένας επιθετικός που δεν πάει καλά και προσπαθεί να αποδείξει ότι αξίζει, όταν κυνηγάει πάρα πολύ το γκολ δεν του έρχεται. Αν βολέψουν τα παιχνίδια και βάλει κάποια γκολ, θα πάρει μπροστά και όλα θα είναι πιο εύκολα».

Για τον ρόλο του προπονητή: «Όλα είναι διαφορετικά. Είμαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, πρέπει να καταλάβω ότι δεν είμαι πια ποδοσφαιριστής. Είναι όντως πολύ διαφορετικά. Σαν ποδοσφαιριστής χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα, αλλά σαν προπονητής πρέπει να σκεφτείς για 22-25 χαρακτήρες. Όμως είναι ένα πόστο που αποτελεί προσωπική μου επιλογή. Μου αρέσει πολύ, χρειάζεται υπομονή και πολλή δουλειά. Θεωρώ πως τα έχω και τα δύο, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η μπάλα δεν έχει ηλικία. Όσων χρόνων και αν είσαι αν δεις μια μπάλα θέλεις να την κυνηγήσεις. Το θέμα είναι να καταλαβαίνεις πόσο τραβούν οι δυνάμεις σου. Από κει και πέρα η μπάλα θα είναι για μια ζωή κάτι που θα μου αρέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x