Πόλο

Οκτάδα… μέσω Ιταλίας

Στην οκτάδα του τουρνουά πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν προκρίθηκε από τώρα η Εθνική ομάδα.

Η Ιταλία νίκησε με 9-6 τη Ρωσία την Τετάρτη, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της διοργάνωσης και «έσπρωξε» απευθείας ήδη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα προημιτελικά, ανεξαρτήτως των υπόλοιπων αναμετρήσεων του γκρουπ τις επόμενες μέρες και ειδικότερα κόντρα στους πρώην Σοβιετικούς, αφού οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έχουν «καπαρώσει» την πρώτη θέση.

Αυτό, αφού ευνοούνται, ακόμα και σε περίπτωση ήττας, στην τελική ισοβαθμία τόσο με τους Ιταλούς, τους οποίους είχαν νικήσει στην πρεμιέρα, όσο και με τους Αμερικανούς.


Η βαθμολογία (σε δύο αγώνες):

1. ΕΛΛΑΔΑ 6 (22-20)
2. Ιταλία 3 (19-17)
3. Η.Π.Α 3 (17-17)
4. Ρωσία 0 (12-16)


Ο αντίπαλος της Εθνικής στον προημιτελικό της 4ης Αυγούστου πιθανότατα θα είναι κάποιος εκ των Μαυροβουνίου ή Αυστραλίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, μετά την πρόκριση στα προημιτελικά, τόνισε πως: «Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και στη νέα πρόκληση που είναι το παιχνίδι της οκτάδας, ώστε να κάνουμε τη μεγάλη υπέρβαση και να βρεθούμε στην τετράδα. Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε και το παιχνίδι με τη Ρωσία και μετά να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για το επόμενο καθοριστικό παιχνίδι του Παγκοσμίου.

Ξέραμε ότι μπορούμε να σταθούμε καλά και να νικήσουμε αυτές τις ομάδες και δικαιωθήκαμε. Δεν μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι δε θα μας βγαίνει η ψυχή μέχρι να το καταφέρουμε, διότι όλες οι ομάδες είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x