Stoiximan Super League

Όλα «ανοιχτά» για Κάμπελ

Άγνωστο παραμένει αν ο Τζόελ Κάμπελ θα μπορεί του χρόνου να παίξει στην Άρσεναλ, με τον Ολυμπιακό να έχει τις δικές του πιθανότητες να τον διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Στο προσκήνιο ήρθε το ενδεχόμενο παραμονής του Τζόελ Κάμπελ, ύστερα από την εμφάνιση που πραγματοποίησε στο πρόσφατο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει στις ικανότητες του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν τοποθετήθηκε οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι, παραχωρώντας τον με τη μορφή δανεισμού.

Πριν από λίγες μέρες ο Πιέρ Ισά ανέφερε ότι θα γίνει προσπάθεια να μείνουν κάποιοι από τους δανεικούς που παίζουν αυτή τη στιγμή στους Πειραιώτες, όπως για παράδειγμα ο Ρομπέρτο.

Στην Αγγλία υποστήριζαν πως οι «κανονιέρηδες» εξετάζουν το ενδεχόμενο πρόωρης επιστροφής του, όμως υπάρχουν πιθανότητες οι νταμπλούχοι Ελλάδας να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πρώτα από όλα για να επιστρέψει ο Κάμπελ στην Αγγλία θα πρέπει να εξασφαλίσει άδεια εργασίας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίζει συνεχώς στην εθνική ομάδα της πατρίδας του και η συμμετοχή στο Μουντιάλ αυξάνει αυτό το θέμα.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ακόμη σίγουρο ότι του χρόνου οι Λονδρέζοι και ο Βενγκέρ θα τον έχουν στη διάθεσή τους, κάτι που ενδεχομένως να δώσει τη δυνατότητα στους «ερυθρόλευκους» να κινηθούν εκ νέου για τον δανεισμό του, έχοντας το κίνητρο της συμμετοχής στο Champions League και το οργανωμένο περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα.

Παράλληλα, υπάρχει η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, τον οποίο παρακολουθεί η Άρσεναλ. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι εξαιρετικές και αν αποφασίσουν να πάρουν τον «πιστολέρο», τότε ίσως υπάρξει κάποια… τράμπα με τον Κοσταρικανό μεσοεπιθετικό.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x