Γ' Εθνική

Όλα… ανοιχτά στον Άρη

Ο Γιώργος Γαλανός παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της επί 45 μέρες διοίκησής του και πλέον ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει αν θα τον δεχθεί πίσω. Αν ναι, δεδομένα αποχωρεί ο Καλαϊτζίδης.

Κάτι παραπάνω από τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση του Γιώργου Γαλανού με τον Ερασιτέχνη Άρη αλλά και αντιπροσωπεία οπαδών που έδωσαν το «παρών».

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος παρουσίασε τα οικονομικά στοιχεία της διαχείρισής του, θέλοντας να αποδείξει πως όντως στις 45 μέρες του στο «τιμόνι» κατέβαλε ένα ποσό της τάξεως περίπου των 120.000 ευρώ.

Οι πλευρές συζήτησαν, πολλές φορές και σε έντονο ύφος και πλέον ο ΑΣ των Θεσσαλονικέων καλείται να πάρει την απόφαση για το αν θα δεχθεί πίσω τον Έλληνα επιχειρηματία ή θα συνεχίσει μόνος του (με βοήθεια εξ’ Αμερικής όπως έχει βγει τις προηγούμενες μέρες).

Προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν, ωστόσο το κλίμα για το comeback του Γιώργου Γαλανού δεν είναι και τόσο απίθανο, όπως πριν λίγες ώρες, αν και είναι δεδομένο πως θα πρέπει να τεθούν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό.

Είναι δεδομένο, δε, πως αν ο μέχρι πρότινος επικεφαλής επιστρέψει, τότε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν και τουλάχιστον στο προσεχές ματς Κυπέλλου με την Καστοριά ο Άρης θα πορευτεί με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή στον πάγκο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x