Στίβος

Όλα είναι έτοιμα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Έγινε ο τεχνικός έλεγχος στο στάδιο του Μπέρμιγχαμ και, πλέον, όλα είναι έτοιμα για να υποδεχτεί 632 κορυφαίους αθλητές και 7.500 θεατές για το κορυφαίο ραντεβού στίβου του χειμώνα.

Ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες εργασίας και ο τεχνικός έλεγχος στο «Alexander Arena», που αποδείχτηκε πανέτοιμο να υποδεχτεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη (1/3) στο Μπέρμιγχαμ.

Το παρών στην σπουδαία διοργάνωση θα δώσουν 632 αθλητές του κορυφαίου επιπέδου, από 144 χώρες. Η χωρητικότητα του σταδίου κατά τη διάρκεια των αγώνων θα είναι 7.500, ενώ τα εισιτήρια των αγώνων –ιδιαίτερα του Σαββατοκύριακου- τείνουν να εξαντληθούν.

Εντυπωσιακός είναι και ο αριθμός των εκπροσώπων των ΜΜΕ που θα εργαστούν στο Παγκόσμιο, αφού περισσότεροι από 400 δημοσιογράφοι και φωτογράφοι είναι διαπιστευμένοι για τους αγώνες.

Αρκετοί είναι και οι αθλητές με τις αθλήτριες που βρίσκονται ήδη στο Μπέρμιγχαμ και κάνουν προπονήσεις στο στάδιο Αλεξάντερ το οποίο έχει παραχωρηθεί από τους διοργανωτές καθώς η Αρένα των αγώνων θα δοθεί μόνο δύο ώρες την Πέμπτη σε όλες τις αποστολές προκειμένου να πάρουν μια πρώτη γεύση από το στάδιο.

Υπενθυμίζουμε πως το κύριο μέρος της ελληνικής αποστολής ταξίδεψε σήμερα (Τρίτη 27/2) στις 12:30 για το Μπέρμιγχαμ, όπου βρίσκονταν ήδη οι Κατερίνα Στεφανίδη και Κώστας Φιλιππίδης, ενώ η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα ταξιδέψει την Πέμπτη (1/3), λόγω ασθένειας.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x