Betmasters

ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ:Όλα στα over

Ο Μπάμπης Χριστόγλου, προτείνει για τους προημιτελικούς του Σαββάτου, ελπίζοντας πως θα δούμε δύο αναμετρήσεις με πολλά γκολ και αρκετές συγκινήσεις

Η Βραζιλία έκανε χθες το καθήκον της και πέρασε στα ημιτελικά. Η πρόβλεψη μας γι’ αυτό το παιχνίδι ήταν σωστή, αφού έγινε και ο άσος και το over. Από την άλλη μεριά, παρά το γρήγορο γκολ της Γερμανίας, το ματς δεν άνοιξε, οι Γάλλοι είχαν πολύ λίγες φάσεις και λογικά έμεινε αυτό το σκορ, αφού και τα «πάντσερ», φρόντισαν περισσότερο να διαφυλάξουν το σκορ.

Για τους σημερινούς προημιτελικούς, θεωρώ πως τον πρώτο λόγο έχουν τα πολλά γκολ. Έτσι κι αλλιώς, στον αγώνα, Ολλανδία – Κόστα Ρίκα νομίζω πως τα πράγματα, πάνω-κάτω είναι δεδομένα. Το 1,75 αποτελεί εξαιρετική τιμή για τα πολλά γκολ κι αυτοί που μας απέκλεισαν ήταν μέχρι εδώ γι’ αυτό το τουρνουά.

Για την αναμέτρηση του Βελγίου με την Αργεντινή, πιστεύω πως θα δούμε ανοικτό παιχνίδι. Έχουμε δύο ομάδες που έχουν έφεση στο σκοράρισμα και πως όσο συντηρητικά και να παίξουν θα βγουν φάσεις. Έτσι κι αλλιώς και η Αργεντινή, δεν έφαγε γκολ, καθαρά συμπτωματικά στο προηγούμενο ματς με την Ελβετία. Οι Βέλγοι δεν είναι Ελβετοί και θα σκοράρουν, όπως και η Αργεντινή.

H πρόταση μου:

Αργεντινή-Βέλγιο:over
Oλλανδία-Κόστα Ρίκα: over

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x