Gossip

Όλα στη φόρα: Η Τζένιφερ Λόπεζ φόρεσε ένα από τα πιο αποκαλυπτικά φορέματα που έχουμε δει (pics)

Κυριολεκτικά τίποτα στην φαντασία δεν άφησε η Τζένιφερ Λοπεζ με τις εκθαμβωτικές τουαλέτες που φόρεσε στα λατινικά βραβεία Billboard.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο «κόκκινο χαλί» της οργάνωσης, φορώντας μία άκρως αποκαλυπτική τουαλέτα με τολμηρά σκισίματα στο μπούστο και τις καμπύλες της, καθώς και διαφάνειες από πάνω μέχρι κάτω.



Έχοντας ιδανικές αναλογίες, η σχεδόν 50χρονη Λόπεζ έλαμπε μέσα στην μαύρη λαμπερή της δημιουργία, ενώ το τολμηρό κόψιμο στο μπροστινό μέρος αποκάλυψε το κάτω εσώρουχό της, αφήνοντας σε κοινή θέα μέχρι και τα οπίσθιά της.



Ωστόσο, η ίδια δεν έμεινε εκεί, καθώς πριν ανέβει επί σκηνής, άλλαξε φόρεμα, προτιμώντας αυτή την φορά μία ασημένια τουαλέτα, με παρόμοια κοψίματα, η οποία όμως τόνιζε ακόμη περισσότερο το ντεκολτέ της, προκαλώντας έτσι δεύτερα εγκεφαλικά στους θεατές.



Η Τζένιφερ Λόπεζ έφυγε από τα Billboard με δύο βραβεία, με την ίδια να συγκινείται την ώρα την βράβευσης, αναφέροντας πως η μουσική είναι η ζωή της και πως είναι πολύ τυχερή που βραβεύεται στις ρίζες της.



Πάντως φαίνεται πως η σχέση της με τον παίκτη του μπέιζμπολ Άλεξ Ροντρίγκεζ την έχει ανανεώσει, με την τραγουδίστρια να κάνει μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, έχοντας σώμα που θα ζήλευε και 20αρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x