Games

Όλες οι νέες πληροφορίες για το Grand Theft Auto 5

H Rockstar διοργάνωσε ένα ειδικό event, στο οποίο προσκεκλημένοι από όλο τον πλανήτη είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το Grand Theft Auto 5.

H Rockstar διοργάνωσε ένα ειδικό event, στο οποίο προσκεκλημένοι από όλο τον πλανήτη είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το Grand Theft Auto 5 και να πάρουν μια πρώτη γεύση από ένα από τα πλέον αναμενόμενα games για το 2013.

Το Enternity μάζεψε όλη την απαραίτητη πληροφορία από τα Μέσα του εξωτερικού που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και σας τα παρουσιάζει, μαζί με τις νέες εικόνες που έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.

Η ομάδα ανάπτυξης βασίστηκε πάλι στην open world λογική και έχτισε εκεί πάνω κάτι που η ίδια ονομάζει «ο απόλυτος ανοιχτός κόσμος».

Συγκεκριμένα, τονίστηκε πως ο κόσμος του GTA 5 θα είναι 3,5 φορές μεγαλύτερος από αυτόν του Red Dead Redemption και το ωφέλιμο τμήμα του έως και 5 (φορές μεγαλύτερο, φτάνοντας σε έκταση τον αντίστοιχο χώρο των GTA: San Andreas, GTA IV και Red Dead Redemption μαζί!).

Η μετάβαση από τον ένα ήρωα στον άλλο γίνεται σε πραγματικό χρόνο και επιτυγχάνεται με ένα zoom out, zoom in με τη λογική των Google Maps.

Η κάμερα ουσιαστικά φεύγει από τον ενεργό ήρωα, το πλάνο ανοίγει απομακρύνοντας την οπτική από το έδαφος, ανεβαίνει προς τα πάνω και διασχίζοντας την πόλη φτάνει στον επόμενο χαρακτήρα.

Αν οι χαρακτήρες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, η μετάβαση από τον ένα στον άλλο είναι πιο σύντομη, ενώ σε περίπτωση που δύο ήρωες συμμετέχουν σε μια αποστολή, είναι άμεση.

Κάθε ένας από τους χαρακτήρες έχει συγκεκριμένες ικανότητες σε όλα τα γνωστά επίπεδα, όπως Stamina, Shooting, Strength, Stealth, Flying, Driving, Mechanic κτλ, καθώς και χαρακτηρίζεται από ένα “Special” που είναι διαθέσιμο όταν γεμίσει η ειδική μπάρα.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος και δείτε πάνω από 20 νέες εικόνες εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x