Ψυχαγωγία

Όλη η εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (audio/video)

Ακούστε όλη την εκπομπή «Ντεμοτεχνείο» στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Αλέξη Σπυρόπουλο.

Η κλήρωση της φάσης των 16 του Europa League και –φυσικά- αυτή του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας ήταν το κύριο θέμα της σημερινής εκπομπής του Ντέμη Νικολαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, «Ντεμοτεχνείο».

Ο Ούγκο Αλμέιδα παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στην οποία κατέθεσε την άποψή του για τις δύο αναμετρήσεις των ερυθρολεύκων με την Μπεσίκτας την οποία γνωρίσει πολύ καλά από την παρουσία του στο ρόστερ της για περισσότερο από τρία χρόνια.







Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης στη σημερινή εκπομπή:

Για την κλήρωση του Champions League:
«Για ένα ματς δεν μπορώ να πω τίποτα. Το Σάλκε-Γκλάντμπαχ. Το περίμενα ότι η Γκλάντμπαχ μπορεί να γυρίσει το ματς μετά το 2-1. Αν δεν φάει γκολ, θα κάνει πολλές φάσεις με τη Σάλκε».

Για τις ισπανικές ομάδες:
«Με ένα λάθος του διαιτητή στο τελευταίο λεπτό πέρασε η Θέλτα. Τι σου είναι το ποδόσφαιρο…»

Για την πρόκριση του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός έκανε παραπάνω τελικές συγκριτικά με το πρώτο ματς. Είχαμε πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι είναι καλύτερη ομάδα και θα περάσει. Σημαντικό είναι ότι πάλι έβαλε μικρούς παίκτες. Σημαντικό είναι η πολύ ωραία ενέργεια του Ανδρούτσου στο δεύτερο γκολ…»

Για τον Ανσαριφάρντ:
«Αναρωτιέσαι γιατί δεν το βάζει. Όταν παίρνεις έναν καινούριο παίκτη, δεν τον πετάς απλά μέσα στο γήπεδο. Το ίδιο γίνεται και στις εθνικές ομάδες. Πιθανότατα, θα σου πει ο προπονητής πως αν τον έβαζε πριν έναν μήνα, δεν θα έπαιζε έτσι».

Για τις προτεραιότητες του Ολυμπιακού:
«Έχει φτάσει στους «16». Πόσο μπορεί να ασχοληθεί με το ελληνικό πρωτάθλημα; Πρέπει να βάλει προτεραιότητες. Δεν λέω ότι πρέπει να αφήσει τις εγχώριες υποχρεώσεις. Έτυχε μια δύσκολη κλήρωση, αλλά αν περάσει μπορεί να είναι πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια. Αν περάσει από την Μπεσίκτας -που είναι από τις καλές ομάδες- δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Οι ομάδες αυτές δεν είναι αχτύπητες».

Για το ρόστερ της Μπεσίκτας:
«Δεν είναι μόνο ο Κουαρέσμα. Η Μπεσίκτας έχει καλό ρόστερ».

Για το ότι ξεκινάει με εντός έδρας ματς ο Ολυμπιακός:
«Καλύτερα να είναι το πρώτο παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Το ιδανικό, ειδικά αν δεν δεχτείς γκολ. Το 0-0 είναι θετικό αποτέλεσμα».

Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι έχει προσωπικότητα για τα ματς της Ευρώπης, κυρίως στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στην έδρα του φαίνεται να έχει άλλη νοοτροπία και ψυχολογία. Εκτός αισθάνονται πιο ελεύθεροι και παίζουν καλύτερα».

Για το αν ο ίδιος προτιμάει τα εντός ή εκτός έδρας παιχνίδια:
«Μου άρεσαν τα εκτός έδρας, ειδικά όταν ήταν σε μεγάλα και γεμάτα γήπεδα. Σε ένα εκτός έδρας ματς θα υπήρχε πάντα μια γωνιά με 1000-2000 που είχαν ταξιδέψει με την ομάδα. Είναι σαν να τους κάνεις δώρο ένα γκολ».

Για το Μπιλμπάο-ΑΠΟΕΛ:
«Ο ΑΠΟΕΛ ήξερε πως η Μπιλμπάο είναι καλύτερη ομάδα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που παίζει πολύ καλά με πολύ μεγάλους αντιπάλους. Έχει τσαμπουκά που δεν συνάδει με την ιστορία του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Δεν έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό, πώς μπορεί να περνάει μια τέτοια ψυχολογία στους παίκτες; Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Δεν βλέπεις ένα άτομο να βγαίνει στην επίθεση. Είχε δώσει χώρο προς το τέλος του ματς, αλλά ό,τι προσπάθησε να κάνει η Μπιλμπάο έγινε στην τύχη. Δεν κινδύνευσε ο ΑΠΟΕΛ να χάσει το παιχνίδι. Αν καθόταν πίσω οι πιθανότητες να χάσει στατιστικά ήταν πολλές. Ήξεραν ότι έπρεπε να σκοράρουν για να μην χάσουν. Η νοοτροπία του ΑΠΟΕΛ είναι εντυπωσιακή. Δεν αξίζει τον κόπο να σταθούμε στο αν από την Μπιλμπάο έλειπε ο Αντούριθ, ξέρουμε τι ομάδα είναι».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:
«Πάρα πολύ ωραίο το γκολ που πέτυχε. Τον έμαθα στα ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τυχερό το γκολ που πέτυχε, ούτε σκέφτηκα πως το έβαλε λόγω θέλησης. Έχει να κάνει με την τεχνική αυτό που έκανε. Άδικη η αποβολή του. Δεν έβλεπε τον αντίπαλό του. Δεν βγάζεις δεύτερη κίτρινη, ειδικά σε παίκτη που δεν είχε προδιάθεση. Είναι πάρα πολύ αυστηρή κάρτα».

Για το 5-3 της Μάντσεστερ Σίτι-Μονακό:
«Είναι τόσο γεμάτες οι ώρες σε ένα τέτοιο ματς… Κάθε επίθεση ήταν φάση. Το εντυπωσιακό σε αυτό το ματς ήταν η Μονακό, παρότι έχασε. Ο τρόπος που έβγαινε στην επίθεση, οι ευκαιρίες που είχε ήταν καταπληκτικές».

Για το γκολ του Ρανταμέλ Φαλκάο:
«Δεν γίνεται αυτό που έκανε. Πρέπει να το κάνεις τέλεια για να βγει. Επίσης δεν έχω δει ξανά πιο μαχητικό τον Αγκουέρο. Έκλεβε μπάλες, μοίραζε ασίστ… Δεν μιλάω για τα γκολ, αλλά για την δουλειά που έκανε. Τρομερό μαρκάρισμα».

Για τον Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Θα μπορούσε η διοίκηση να τον διατηρήσει ισχυρό. Ο Ρανιέρι έχασε τα αποδυτήρια γιατί δεν υπήρξε στήριξη. Από την ώρα που ακούστηκαν τα πρώτα παράπονα, θα μπορούσε η διοίκηση να τον στηρίξει και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Το άφησαν στην τύχη του. Φοβερή και η αντίδραση του Μουρίνιο, αυτό που έγραψε ήταν καταπληκτικό».

Για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός:
«Είχαμε πει πως ο Ολυμπιακός παίζει με συγκεκριμένο τρόπο, όμως στο ντέρμπι δεν έπαιξε έτσι, φαίνεται και από τα νούμερα. . Η ΑΕΚ έκανε παραπάνω τελικές, πήρε τις μονομαχίες. Παρότι είχε μεγαλύτερο αντίπαλο, έκανε αυτό που έπρεπε, ήταν πιο συγκεντρωμένη, ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος από ότι θα περίμενες. Λογικό το αποτέλεσμα. Αν φανταστώ τον εαυτό μου ως παίκτη στην ΑΕΚ, να είμαστε τόσους βαθμούς μπροστά, με επαναληπτικό να ακολουθεί… δεν μου έχει τύχει, αλλά ίσως -για πρώτη φορά- δεν θα εστίαζα σε αυτό το ματς, αλλά στον επαναληπτικό. Φυσικά ήταν ντέρμπι, και το ήθελαν και οι δύο. Έγινε έναν κακό παιχνίδι, αλλά η ΑΕΚ ήθελε τους βαθμούς.

Για τον Χιμένεθ: «Ο προπονητής από τη μέρα που ήρθε δημιουργεί την νοοτροπία “δεν χάνουμε” και αυτό ανεβάζει σιγά σιγά την ψυχολογία της ομάδας»

Για το αν ο Ολυμπιακός έκανε επιλογή παιχνιδιών: «Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει. Έδειξε πως ήθελε να πάρει το παιχνίδι, δεν προστάτεψε κάτι. Το να σχεδιάζεις μόνο για το επόμενο παιχνίδι δεν υπάρχει πλέον στο ποδόσφαιρο, με τόσα ματς. Για τις ελληνικές ομάδες που δεν έχουν ρόστερ 18 ισάξιων ποδοσφαιριστών, θέλει μελέτη και σχεδιασμό μια τέτοια σειρά δύσκολων παιχνιδιών».

Για το highlight από το ντέρμπι:
«Αυτό που μου έμεινε περισσότερο στο μυαλό από το παιχνίδι ήταν η κίνηση του Αραούχο που κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και σούταρε. Ήταν κίνηση κλάσης».

Για το αν ο Ανσαριφάρντ είναι καλύτερος από τον Ιντέγε:
«Μόλις δω τον Ανσαριφάρντ σε κάποια παιχνίδια του Ολυμπιακού θα έχω άποψη. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Η κλάση είναι κλάση, αλλά η ψυχολογία είναι διαφορετική. Δεν πιστεύω ότι θα δω κάποια σπουδαία διαφορά, αλλά θέλω να τον δω σε πιο υψηλό επίπεδο για να τον κρίνω».

Για το αν πηγαίνει με τον γιο του στο γήπεδο:
«Μεγαλώνει ο γιος μου και έχει αρχίσει να κολλάει με την ΑΕΚ, την Λίβερπουλ, την Ατλέτικο… Κάποια στιγμή θα πρέπει να πάμε και στο γήπεδο. Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά σκέφτομαι πως το πρώτο ματς που πρέπει να δει από κοντά είναι το Λίβερπουλ-Έβερτον. Όταν πάει και στην Ελλάδα σε γήπεδο θα μπορώ να του εξηγήσω πως δεν βρίζουμε μόνο, αλλά τραγουδάμε κιόλας. Είναι πιο… γιορτή τα παιχνίδια. Το σκέφτομαι, είναι μεγάλο πρόβλημα».

Για την… ησυχία που επικρατεί στον Παναθηναϊκό:
«Κάτι γίνεται, μάλλον για καλό είναι. Έχει στρώσει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x