Ιταλία

Όλη η Ευρώπη θέλει Κουαδράδο

Περιζήτητος έχει γίνει ο Χουάν Κουαδράδο στους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Μουντιάλ. Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, Ρόμα, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ στο «κόλπο».

Έχοντας πραγματοποιήσει μια πολύ καλή χρονιά στην Φιορεντίνα, συν τις σπουδαίες εμφανίσεις του με την εθνική Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο (τέσσερις ασίστ), το όνομα του Χουάν Κουαδράδο έχει ξεκινήσει να απασχολεί έντονα.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της ισπανικής εφημερίδας «Sport» της Δευτέρας (7/7), ο 26χρονος ακραίος είναι πρόθυμος να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα, ενώ και από την πλευρά του συλλόγου φαίνεται πως υπάρχει η ίδια επιθυμία.

Φυσικά από την πλευρά τους οι «βιόλα» δεν έχουν καμία πρόθεση να πωλήσουν έτσι απλά έναν από τους καλύτερους παίκτες τους τη σεζόν που μας πέρασε, ωστόσο ο ατζέντης του διεθνούς άσου, Αλεσάντρο Λούτσι, έχει όπως φαίνεται μια ακριβώς αντίθετη στρατηγική από την ιταλική ομάδα.

Με τον Κουαδράδο να έχει «πωλητήριο», ορισμένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν την υπογραφή του. Ανάμεσα σε αυτά και οι Γιουβέντους, Ρόμα, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (αναφέρει η «Sport»).

Μάλιστα όπως αποκαλύπτει το εν λόγω δημοσίευμα, οι «κανονιέρηδες» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατ. ευρώ στην Φιορεντίνα που αξιώνει όμως ένα ποσό της τάξης των 35 εκατ. ευρώ για να του ανοίξει την πόρτα της εξόδου.

inner

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x