Χάντμπολ

«Όλο το άθλημα υποκλίνεται»

Δήλωση του Προέδρου της ΟΧΕ Κωνσταντίνου Γκαντή για την επιτυχία των Εθνικών ομάδων μπιτς χάντμπολ

Με άκρως κολακευτικά λόγια υποδέχθηκαν στην Ομοσπονδία τις διακρίσεις των Εθνικών ομάδων μπιτς χάντμπολ στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας.

Πέρα από τα συγχαρητήρια, ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής ανέφερε πως οι συγκεκριμένοι συντελεστές άνοιξαν νέο δρόμο για το άθλημα στην Ελλάδα, ενώ η Ομοσπονδία θα τιμήσει τις Εθνικές ομάδες στο άμεσο μέλλον.

Πιο αναλυτικά η δήλωση του Προέδρου
«Όλο το ελληνικό χάντμπολ υποκλίνεται στην επιτυχία τόσο του ασημένιου μεταλλίου της Εθνικής Γυναικών, όσο και της 4ης θέσης της Εθνικής Ανδρών στους 1ους Μεσογειακούς Αγώνες Παραλίας.

Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία που ανήκει στις αθλήτριες, τους αθλητές τους προπονητές και τους συνοδούς που συμμετείχαν στη διοργάνωση.

Και οι δύο αυτές Εθνικές ομάδες με την τεράστια επιτυχία τους άνοιξαν ένα νέο δρόμο για το άθλημα του μπιτς χάντμπολ, τον οποίο είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να στηρίξουμε και ως δράση, αλλά και ως προοπτική.

Και επειδή ουδείς πίστευε στην επιτυχία αυτών των ομάδων πριν φύγουν για τη Πεσκάρα, ο σεβασμός που τους αξίζει είναι ακόμη μεγαλύτερος .

Απέδειξαν ότι η συνείδηση του αθλήματος είναι η μεγάλη βάση του και αποτελείται από τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Η Ομοσπονδία θα τιμήσει ως οφείλει τις δύο αυτές Εθνικές ομάδες για την σημαντική επιτυχία σε ειδική εκδήλωση στο άμεσο μέλλον.

Για το Δ.Σ. της ΟΧΕ
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Γκαντής»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x