Stoiximan Super League

Όλοι Αστέρα και ο Σπυρόπουλος… μόνος

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, ο ΠΑΟΚ στρέφεται στο κρίσιμο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Μόνος του γυμνάστηκε ο Σπυρόπουλος, που κλήθηκε σε απολογία.

Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού στο Κύπελλο άρχισε για τον ΠΑΟΚ, που έχοντας τεθεί και εκτός Ευρώπης επικεντρώνει πλέον όλες τις δυνάμεις του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον εξ αναβολής αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την ενδέκατη αγωνιστική. Τα προβλήματα δεν λείπουν και πάλι, καθώς ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ενώ ο Γιώργος Κατσικάς ανέβασε ρυθμούς επανένταξης, ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης δεν προπονήθηκε εξαιτίας μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Μόνος του προπονήθηκε ο Νίκος Σπυρόπουλος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος (είχε φραστικό επεισόδιο με τον Άγγελο Αναστασιάδη) και κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και φυσικοθεραπείες, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά και δούλεψαν στον τομέα της τακτικής με επικέντρωση στην κυκλοφορία της μπάλας και την επιθετική λειτουργία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (12:00) θα γίνει η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής, που θα ανακοινωθεί αμέσως μετά, για τον αγώνα του Σαββάτου στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x