Champions League

Όλοι για τον «πιστολέρο»!

Σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων θα βρεθούν αύριο στο γήπεδο της Παρί Σεν Ζερμέν για να «τσεκάρουν» από κοντά τον Κώστα Μήτρογλου. Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης έχει καταφέρει να προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου με τα κατορθώματά του.

Φέτος ο διεθνής επιθετικός του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να πετύχει 23 γκολ σε 22 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, την ίδια ώρα που ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έχει σημειώσει 20 τέρματα σε ισάριθμους αγώνες.

Σύμφωνα με την SportDay, στο αυριανό παιχνίδι των Πειραιωτών στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν για την 5η αγωνιστική του Champions League θα βρεθούν ξανά «κατάσκοποι» ξένων ομάδων, οι οποίοι θα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον «ερυθρόλευκο» άσο και λιγότερο στους άλλους ποδοσφαιριστές.

Τα δημοσιεύματα, παράλληλα, το τελευταίο διάστημα για τον «πιστολέρο» είναι πολλά. Από την Αγγλία προκύπτει πως η Λίβερπουλ είναι φαβορί για την απόκτηση του 25χρονου παίκτη και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 7 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες.

Την ίδια ώρα, στην Ίντερ φέρονται να έχουν δίλλημα ανάμεσα στον Έλληνα άσο και τον Ροντόν της Ρούμπιν Καζάν. Εν τω μεταξύ, στην Σκωτία ο Νιλ Λένον (προπονητής της Σέλτικ) αποκάλυψε πως το περασμένο καλοκαίρι είχε καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Μήτρογλου, όμως αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, στην Τουρκία επιμένουν πως η Μπεσίκτας παρακολουθεί την περίπτωση του διεθνούς φορ, αλλά δύσκολα θα καταφέρει να πείσει πρώτα τον παίκτη και μετά τον Ολυμπιακό να δεχθούν την ενδεχόμενη πρότασή της.

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση έχει τονίσει ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης του Μήτρογλου το καλοκαίρι, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του «πιστολέρο».

Εννοείται πως πρόκειται για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές και με διαφορετική ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αυτή τη στιγμή φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ.

Τα πλάνα του Μίτσελ

Σήμερα το πρωί αναχωρεί η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό τη Γαλλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μίτσελ παρουσιάζεται αισιόδοξος, παρότι γνωρίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι Πειραιώτες στην πόλη του φωτός, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός έχει τονίσει πως θέλει η ομάδα του να «χτυπήσει» το αυριανό ματς και γι' αυτό τον λόγο ξεκούρασε τους Μήτρογλου, Μανιάτη, Χολέμπας και Σαλίνο στην Κομοτηνή, ενώ στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Σιόβας.

Αυτοί οι πέντε μαζί με τους Ρομπέρτο, Σάμαρη, Φουστέρ θεωρούνται «σίγουροι» για το αρχικό σχήμα, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να ξεκινήσει ο Ντομίνγκες πίσω από τον Μήτρογλου και ένας εκ των Βάις ή Κάμπελ στα πλάγια της επίθεσης.

Στην αποστολή μετέχουν οι Ρομπέρτο, Μέγερι, Χουτεσιώτης, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x