Mini Football

Όλοι like για Ελληνική πρωτιά στο γκολ της χρονιάς!

Είναι στο χέρι μας να απονείμουμε αυτήν την πρωτιά στην Ελλάδα!

Σώμα με σώμα είναι η μάχη που δίνει το γκολ του Λεωνίδα Παπαδόπουλου με αυτό του Βούλγαρου άσου Dimo Stankov για το χρυσό γκολ του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Minifootball.

Επί μία εβδομάδα προηγείτο ο Έλληνας επιθετικός όμως πλέον υπολείπεται με ένα 4% από την κορυφή και όλοι όσοι έχουν λογαριασμό στο facebook μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση και πάλι. Ας ενισχύσουμε λοιπόν με ένα κλικ τον ένα εκ των 3 αρχηγών της Ελλάδας για αυτήν την την Ευρωπαϊκή διάκριση.

Το link είναι αυτό: http://www.facebook.com/eurominifootball/app_768105986539049
και μάλιστα εκεί ο καθένας μπορεί να δει τα 12 κορυφαία γκολ του miniEURO 2013 που διεξήχθη πριν 7 βδομάδες στην χώρα μας με τεράστια επιτυχία. Είναι αλήθεια πως το ελληνικό γκολ είναι ένα υπέροχο τέρμα που σημειώθηκε με τακουνάκι στην πρεμιέρα του miniEURO απέναντι στην Τουρκία και αξίζει να βρεθεί στην κορυφή και μόνο λόγω της ομορφιάς και της τεχνικής του καθώς όλη η ενέργεια των Παπαδόπουλου – Καράτη από το ξεκίνημα της ήταν μαγική. Φυσικά και τα 2 άλλα τέρματα που είναι κοντά σε ποσοστά αυτή την τη στιγμή (το προαναφερθέν του Dimo Stankov αλλά και το 3ο στην κατάταξη του Πολωνού Kamil Fryszka) έχουν την δική τους ομορφιά.

Η ψηφοφορία λήγει στις 15 Δεκεμβρίου, όμως είναι σημαντικό από τώρα να μην χάσουμε την επαφή με την κορυφή!

Όλοι like και vote λοιπόν! Απολαύστε το υπέροχο τέρμα εδώ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x