Ελλάδα

«Όλοι μια γροθιά»

Την πρόθεσή τους να πολεμήσουν μέχρι τέλους για να παραμείνει ο Ηλυσιακός στην Α1 έδειξαν την Τρίτη οι μπασκετμπολίστες των «κιτρινόμαυρων».

Οι παίκτες της ομάδας, με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, με αφορμή τα γενέθλια του προέδρου της ΚΑΕ, Παντελή Γαμπιεράκη, ξεκαθάρισαν πως όλοι στον σύλλογο είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι για τον συγκεκριμένο στόχο.

«Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να κρατήσουμε τον Ηλυσιακό στην Α1. Και είμαστε σίγουροι ότι, στο τέλος, παρά την ατυχία, τα προβλήματα, αλλά και τις "τρικλοποδιές", θα τα καταφέρουμε!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους καθημερινά δίνουν αυτή τη μάχη δίπλα μας και, ειδικά, τον πρόεδρο που καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες υπό αντίξοες συνθήκες. Παράλληλα, όλοι μας, του ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά" και, φυσικά, δύναμη και υγεία, ώστε να αντέξει στις δυσκολίες.

Δεν έχει τελειώσει τίποτα! Για την ακρίβεια τώρα αρχίζει ο πόλεμος!», τόνισαν από κοινού οι αθλητές της ομάδας.

Σα καθαρά αγωνιστικά, ο Δημήτρης Λιόγας ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚΝ χωρίς τον Παναγιώτη Καυκή. Ο έμπειρος γκαρντ, που τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού στο ματς με τον ΚΑΟΔ, έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία και επικρατεί αισιοδοξία ότι θα προλάβει την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x