Στίβος

Όλοι οι Έλληνες πρωταθλητές πάνε Χανιά

Η πρώτη συνάντηση των κορυφαίων πρωταθλητών του ελληνικού στίβου θα πραγματοποιηθεί στο φετινό μίτινγκ «Χανιά 2018» στην κρητική πόλη.

Εκεί, το ερχόμενο Σάββατο θα πάρουν μέρος ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές, ώστε να προσπαθήσουν για το καλύτερο, ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βερολίνου.

Η παρουσία του Λυκούργου Τσάκωνα και του Πάνου Τριβυζά στα 200 μέτρα δίνει την ελπίδα για καλές επιδόσεις στην απόσταση. Ο Τσάκωνας θα επιδιώξει να «πιάσει» το όριο συμμετοχής (20.65) για τη διοργάνωση της γερμανικής πρωτεύουσας, κάτι που ισχύει και για τον δεύτερο.

Σε πολύ καλή κατάσταση έχει δείξει πως είναι και ο Κώστας Δουβαλίδης, κάτι που το επιβεβαιώνει το 13.41 στα 110 μέτρα με εμπόδια στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και να πετύχει 13.60 για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ανάλογες προσδοκίες έχει και η Ελισάβετ Πεσιρίδου, που, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στην προετοιμασία της, λόγω του τραυματισμού που την ταλαιπώρησε, είναι έτοιμη για το 13.10.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα είναι πρωταγωνιστής και στα 100 μέτρα κόντρα στον Κώστα Ζήκο.

Στις γυναίκες, η Κατερίνα Σαρρή και η Κυριακή Σαμάνη θέλουν να βελτιώσουν τα φετινά τους ρεκόρ στην απόσταση.

Στα 400 μέτρα γυναικών, η Άρτεμις Αναστασίου κάνει ντεμπούτο στην απόσταση και αναμένεται από νωρίς να κάνει καλές επιδόσεις.

Ο Κυριάκος Ζώτος στη σφαιροβολία θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και στον ανοιχτό και θα έχει να αντιμετωπίσει τον Τάσο Λατιφλάρι.

Στα άλματα, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Βούλα Παπαχρήστου θα είναι παρούσες στο μίτινγκ σε επί κοντώ και τριπλούν αντίστοιχα.

Η 31χρονη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη διοργάνωση και θέλει κάτι καλύτερο από το 4.64 της Ντόχα κόντρα στις Ελένη Πόλακ, Κατερίνα Βαγενά και Στέλλα-Ηρώ Λεδάκη.

Η δεύτερη έχει καλές επιδόσεις στη συγκεκριμένη διοργάνωση και έχει φέτος 14.34.


inner

Στο μήκος των ανδρών, ο Μίλτος Τεντόγλου θέλει κάτι καλύτερο από το 7.92. Μαζί του θα βρίσκονται ο Μιχάλης Μερτζανίδης, Τάσος
Γαλαζούλας, Νίκος Ξενικάκης, Νίκος Καψής, Άγγελος Ρούσος και Μάρκος Συρίγος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x