Stoiximan Super League

Όλοι περιμένουν τον Ιβάν

Τις απαντήσεις του Ιβάν Σαββίδη στα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο περιμένουν στον ΠΑΟΚ. Όλοι περιμένουν τις εξαγγελίες του ομογενούς επιχειρηματία με μεγάλο ενδιαφέρον.

Εδώ και πολύ καιρό έχουν γυρίσει σελίδα στον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα, έβγαλε από το οικονομικό αδιέξοδο τον «Δικέφαλο του Βορρά» και πλέον στοχεύει στην πλήρη αυτονομία του.

Το συγκεκριμένο πλάνο, ώστε να δυναμώσει ακόμη περισσότερο ο σύλλογος, αναμένεται να αναλύσει αύριο ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, παρουσία αρκετών βουλευτών, υπουργών και τοπικών φορέων της Θεσσαλονίκης.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν νέα για την ανακαίνιση της Τούμπας για την οποία θα διατεθούν πολλά χρήματα, για το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας και τις επενδύσεις που θα γίνουν στο μέλλον σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο.

Πρόθεση του Σαββίδη είναι να γιγαντώσει εντός και εκτός συνόρων τον ΠΑΟΚ, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την Ελλάδα για τη σημασία που θα έχει σε διεθνές στάδιο.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου του Βορρά» θα ασχοληθεί με το μείζον ζήτημα των χρεών, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία πως υπάρχει συμφωνία με την Κυβέρνηση για άμεση καταβολή 11,3 εκατ. ευρώ κι όχι των προσαυξήσεων και των προστίμων που έχουν επιβληθεί τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, ένα θέμα που θα αναλάβει ο ίδιος ο Σαββίδης είναι εκείνο του Έργκους Κάτσε, ο οποίος κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο ή να μείνει στον «πάγο», ενώ παράλληλα μπορεί να προχωρήσουν οι διαδικασίες για πώληση τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x