Ψυχαγωγία

Ολόκληρη η εκπομπή του Ντέμη και η… ανάκριση του Νιόπλια! (audio)

Εξαιρετική ποδοσφαιροκουβέντα ΞΑΝΑ στο «Ντεμοτεχνείο» του ΣΠΟΡ FM! Ντέμης Νικολαΐδης και Αλέξης Σπυρόπουλος «ανέκριναν» τον Νίκο Νιόπλια, που μίλησε για όλους και για όλα. Ακούστε την εκπομπή!

Το «Ντεμοτεχνείο» επέστρεψε στον ΣΠΟΡ FM με άλλη μία εξαιρετική ποδοσφαιροκουβέντα!

Ντέμης Νικολαΐδης και Αλέξης Σπυρόπουλος «ανέκριναν» τον προπονητή του ΟΦΗ, Νίκο Νιόπλια, που μίλησε για όλους και για όλα, από τον Παναθηναϊκό μέχρι τον… Λιτμάνεν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο 51χρονος τεχνικός εδώ… ή ακούστε ακριβώς από κάτω ολόκληρη την εκπομπή:



Αναλυτικά, διαβάστε όσα είπε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης:

Για τον Λιτμάνεν: «Ήταν μπροστά από την εποχή του. Ήταν τόσο απλός. Την εποχή του ‘90 δεν ξεχωρίζαμε την απλότητα, ψάχναμε την ντρίπλα και την ποιότητα. Η Μπάρτσα μας έμαθε την απλότητα, αλλά πιστεύω πως και τώρα θα μπορούσε εύκολα να σταθεί».

Για την αγάπη του Νιόπλια για το ποδόσφαιρο: «Έχουμε μιλήσει για ποδόσφαιρο. Έχω καταλάβει το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Μπορεί να δει ματς όπου και αν βρίσκεται, πράγμα το οποίο, για παράδειγμα, δεν μπορώ να το κάνω εγώ».

Για το μετοχικό μοντέλο του ΟΦΗ, όπου συμμετέχουν ντόπιοι επιχειρηματίες: «Στη Γερμανία ας πούμε ο κόσμος έχει σχεδόν το 51% των μετοχών, ενώ υπάρχουν και άλλα μοντέλα με ένα απόλυτο αφεντικό. Το πρώτο είναι πιο επικίνδυνο, αλλά και ωραίο. Στην περίπτωση της Παναχαϊκής και του ΟΦΗ ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα, αφού οι άνθρωποι βλέπονται μεταξύ τους κάθε μέρα, αλλά δεν παύει να έχει δυσκολίες ένα τέτοιο εγχείρημα. Δεν σημαίνει ότι ο ένας δρόμος είναι ο σωστός και ο άλλος όχι. Αλλά κάποιον πρέπει να πάρεις για να προχωρήσεις».

Για τα προβλήματα στη Football League: «Δεν γίνεται να ασχολούνται όλοι με τη Σούπερ Λίγκα. Δεν γίνεται να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα, όταν τα πράγματα στη Football League είναι σε αυτή την κατάσταση. Ακόμη και στο τηλεοπτικό πρέπει να υπάρχουν κοινά σημεία».

Για τον Γκέραρντ: «Είχε το μεγάλο προσόν να έχει τη θέση του δεδομένη στον ΟΦΗ. Στην Ελλάδα δεν υπήρχε κανείς που να νιώθει τέτοια ασφάλεια. Ήταν κύριος. Ό,τι είχε βγάλει προς τα έξω, αυτό ήταν. Τι σου έβγαζε όταν τον έβλεπες; Αυτό ήταν».

Για το πρόσφατο ποστάρισμά του στο Facebook: «Λίγο πριν το γράψω κατάλαβα ότι κανείς από τους μεγάλους δεν είναι ικανοποιημένος. Πράγμα το οποίο είναι σπάνιο. Είμαστε όλοι μπερδεμένοι σχετικά με το αν τελείωσε ή όχι από τώρα το πρωτάθλημα».

Για τον Ολυμπιακό και τη διαιτησία: «Πόσες φορές θα περάσουν ματς που δεν θα σκοράρει ή θα είναι άτυχος ο Ολυμπιακός; Μπορεί οι διοικήσεις να έχουν βάλει σκοπό τον αγωνιστικό σχεδιασμό, όμως για αυτό το πράγμα έχουν και τους ειδικούς. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για παράδειγμα στην διαιτησία. Παλιότερα, επειδή ήταν καλές ομάδες για να σε κερδίσει, ο άλλος θα έπρεπε να κάνει μεγαλύτερο έγκλημα. Θυμόμαστε ονόματα και παραδείγματα. Τώρα θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με το κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με το κόρνερ».

Για τις προσωπικότητες που λείπουν από τις μεγάλες ομάδες: «Παίζει ρόλο και η οικονομική κατάσταση σε αυτό. Τώρα οι καλοί παίκτες φεύγουν, ενώ τότε υπήρχαν χρήματα να τους κρατήσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x