Προορισμοί

Ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο ένα πολύχρωμο μωσαϊκό πολιτισμού

Eνα πλούσιο μωσαϊκό εκδηλώσεων ξεδιπλώνεται σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

Πολιτισμός, παράδοση, λαογραφία, γαστρονομία, ντόπια έθιμα και γιορτές, αλλά και εικαστικές τέχνες, θέατρο, κινηματογράφος, αθλητισμός και ναυταθλητισμός, συνθέτουν ένα πλούσιο μωσαϊκό, που ξεδιπλώνεται σε όλη τη διάρκεια του Ιουλίου, στα νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, δίνοντας μοναδικό χρώμα στο αιγαιοπελαγίτικο καλοκαίρι και μεταμορφώνοντας τις διακοπές σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οργανώνει, συνδιοργανώσει και στηρίζει τις εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την μοναδική πολιτισμική κληρονομιά των νησιών της, αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια για εξωστρέφεια και διασύνδεσή της με τον βασικό «αιμοδότη» τους, τον τουρισμό, βιωματικό, θεματικό ή εναλλακτικό.

Σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, η Περιφέρεια συγκεντρώνει τον πλούτο και την ποικιλομορφία των εκδηλώσεων στα νησιά της, με στόχο την ενιαία προβολή τους, στο μηνιαίο καλεντάρι του Ιουλίου, για να δώσει την δυνατότητα του έγκαιρου προγραμματισμού, σε ντόπιους και επισκέπτες, να συμμετάσχουν στην μεγάλη νησιώτικη γιορτή...

www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x