Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η εξάωρη απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

Στον ανακριτή αυτή την ώρα ο Γιώργος Πατέλης - Εν αναμονή της απόφασης ανακριτών και εισαγγελέων

Έξι ώρες διήρκεσε η απόλογία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου
ενώπιον του ανακριτή.

Ο κ. Μιχαλολιάκος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων λίγο μετά τις 19:30, ενώ η απολογία του ολοκληρώθηκε μετά πριν τις 2 τα ξημερώματα. Μαζί με τον κ. Μιχαλολιάκο μεταφέρθηκαν στην Ευελπίδων άλλοι πέντε από τους συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο «πυρηνάρχης» της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργος Πατέλης, ο οποίος απολογείται αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων θα ανακοινωθεί μετά την απολογία του Γ. Πατέλη καθώς προσπαθούν να διασταυρώσουν κάποια στοιχεία που αφορούν στους κατόχους των κινητών τηλεφώνων, σχετικά με τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν και τη νύχτα της δολοφονίας του Π. Φύσσα.

Επίσης, κατά την απολογία του, ο κ. Μιχαλολιάκος φέρεται να υποστήριξε ότι διώκεται για καθαρά πολιτικούς λόγους.

Τον κ. Μιχαλολιάκο υποδέχθηκαν νωρίτερά έξω από την Ευελπίδων περίπου 200 οπαδοί της Χρυσής Αυγής, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Άκου το αρχηγέ και άκου το καλά, ξεφτίλισες το σύστημα για άλλη μία φορά», αλλά και «Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και βουλευτές που αφέθηκαν το πρωί ελεύθεροι.

Στην Ευελπίδων, μάλιστα, τον περίμενε ο Νίκος Μίχος, ο οποίος ήθελε να μπει μαζί του στον ανακριτή, ωστόσο εμποδίστηκε από αστυνομικούς. Στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων βρίσκεται και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου , Ελένη Ζαρούλια, αλλά και η κόρη τους, Ουρανία.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x