Ισπανία

Ολονύκτιο γλέντι στην Μαδρίτη

Η κάμερα του www.sport-fm.gr βρέθηκε στους δρόμους της Μαδρίτης μετά τη κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας από την Ρεάλ κόντρα στη Μπαρτσελόνα και κατέγραψε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των οπαδών της.

Ένα ολονύκτιο πάρτι στήθηκε στην Μαδρίτη μετά τη λήξη του τελικού ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, που βρήκε νικητές και κυπελλούχους τους «μερένχες» με σκορ 2-1. Οι οπαδοί της «βασίλισσας», που από πολύ νωρίς είχαν κατακλείσει μπαρ, εστιατόρια και παμπ για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παικτών του Κάρλο Αντσελότι, ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης και ιδιαίτερα στα μέρη γύρω από την κεντρική πλατεία Sol και την Plaza Mayor και το έριξαν στον… χορό και το τραγούδι.

Αποστολή στην Μαδρίτη, Νίκος Ζέρβας

Άπαντες παρακολουθούσαν το ματς με αγωνία και ζητωκραύγαζαν στα γκολ και στις ευκαιρίες, αλλά μετά την απονομή του τροπαίου το έγινε δεν περιγράφεται. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, ευτυχισμένοι στο έπακρο, τριγυρνούσαν με ένα ποτό στο χέρι και τραγούδαγαν συνθήματα υπέρ της Ρεάλ και κατά της Μπαρτσελόνα. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και είχε αρκετά σουρεαλιστικό στοιχείο, καθώς παράλληλα με τον τελικό, οι κάτοικοι της Μαδρίτης, γιορτάζουν το Πάσχα.

Η χθεσινή μέρα, βρήκε λοιπόν χιλιάδες κόσμου να συμμετέχει στις εκδηλώσεις και συγκεκριμένα στην περιφορά του εσταυρωμένου και εκεί που το τοπίο είχε στοιχεία έντονης κατάνυξης, οι ιαχές για τα γκολ και αργότερα για τη νίκη της Ρεάλ, κάλυπταν κάθε ιερή εκδήλωση των ισπανών. Το πάθος για το ποδόσφαιρο και την «βασίλισσα», είχε ξεπεράσει για λίγες ώρες ακόμα και τη Θρησκεία…

Δείτε τα πλάνα που κατέγραψε το www.sport-fm.gr από τους δρόμους της Μαδρίτης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x