Βόλεϊ

Ολονύχτιο θρίλερ στις εκλογές της ΕΟΠΕ!

Ο Καραμπέτσος επιλέχθηκε από την πλειοψηφία των σωματείων για την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ, αλλά η δικαστική αντιπρόσωπος διαφωνεί και θεωρεί πως πρέπει να επαναληφθούν οι εκλογές

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά η καταμέτρηση των ψήφων αναφορικά με τις εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου της ΕΟΠΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και του αναπληρωματικού του.

Τα 351 σωματεία που ψήφισαν εξέλεξαν τον Γιώργο Καραμπέτσο, οποίος ξεπέρασε τον Αχιλλέα Μαυρομάτη κατά 13 ψήφους, ενώ πρώτους στους υποψήφιους αναπληρωματικούς ήταν ο Κώστας Χαριτωνίδης με δεύτερο τον Κώστα Βλάση.

Παρόλα αυτά όμως η δικαστική αντιπρόσωπος θεωρεί ότι οι εκλογές πρέπει να ξαναγίνουν, αφού για να εκλεγεί κάποιος θα πρέπει να συγκεντρώσει το 50%+1 ψήφο του εκλογικού σώματος, όπως δηλαδή ισχύει και για το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ.

Αναλυτικά η ψηφοφορία
Άκυρα: 13
Λευκά: 1

Εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ
Καραμπέτσος 105
Μαυρομάτης 92
Αηδονίδης 66
Μαργαρίτης 65

Αναπληρωματικός εκπρόσωπος της ΕΟΠΕ στην ΕΟΕ
Χαριτωνίδης 103
Βλάσης 72
Μελισσουργός 63
Καλουδιώτη 45

Πάντως αυτή την ώρα ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη του νέου 21μελούς Δ.Σ. της ομοσπονδίας με όλες τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως οδεύουμε –εκτός απροόπτου- για διοίκηση πρωτοδικείου, αφού το εκλογικό μέτρο είναι 176 ψήφοι, όσες δηλαδή θα έπρεπε να συγκεντρώσει κάποιος και για την ψηφοφορία για την ΕΟΕ, σύμφωνα με την δικαστική αντιπρόσωπο!

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x