Μοτοσικλέτα

Όλος ο κόσμος της μοτοσικλέτας στο Moto Weekend

Μετά το επιτυχημένο Moto Weekend τον περασμένο Σεπτέμβριο το Moto Festival επιστρέφει στις εγκαταστάσεις του Auto Festival στις Αφίδνες (18-19/5).

To Moto Festival, το οποίο και φέτος φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Auto Festival, προσφέρει ένα διήμερο αφιερωμένο στη μοτοσικλέτα με τους επισκέπτες να μπορούν να δουν όλα τα νέα μοντέλα και αξεσουάρ, αλλά και να κάνουν test ride υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτών του Riding School.

Ακόμη, το φεστιβάλ περιλαμβάνει κληρώσεις με πλούσια δώρα, εμπειρία ασφαλούς οδήγησης για τους μικρούς φίλους από εφτά ετών με εξειδικευμένο εκπαιδευτή.

Οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να έχουν μια πρώτη εμπειρία με την μοτοσυκλέτα, πάντα με την επίβλεψη του καθηγητή φυσικής αγωγής, εξειδικευμένου προπονητή μοτοσυκλέτας και εκπαιδευτή από το αναγνωρισμένο Riding School του Θανάση Χούντρα.

Στο Moto Festival ο κόσμος μπορεί να δει από κοντά την Ducati Panigale 1199SSTK του Γιώργου Παπασταύρου, όπως και τον Έλληνα αναβάτη, ο οποίος είναι ο εκλεκτός της KOSMOCAR για να την εκπροσωπεί στο φετινό Ελληνικό Πρωτάθλημα Μοτοσικλέτας, αλλά και σε έναν Αγώνα του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x