Betmasters

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Πιο ισοδύναμοι από ποτέ

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται απόψε στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ζευγάρι που σίγουρα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας είναι σίγουρα το Ολυμπιακός - ΑΕΚ.

Απόψε παίζεται η πρώτη πράξη στο Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, με τις δύο ομάδες να είναι πιο ισοδύναμες από ποτέ, δίνοντας έναν αμφίρροπο τόνο στη σειρά.

Aνάλυση

Από την εντός έδρας επικράτηση με 3-0 επί της Ξάνθης προέρχεται ο Ολυμπιακός, με τη νίκη αυτή να μην είναι τόσο άνετη όσο δείχνει το εύρος της. Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως έπεσαν σε ένα εξαιρετικό αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ χρειάστηκαν -μάλλον ένα αμφισβητούμενο- πέναλτι για να προηγηθούν στο 27'. Μισή ώρα αργότερα, ο Ανσαριφάρντ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, αλλά και τα δικά του, ενώ μετά το 60' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες και εκεί τελείωσαν όλα. Στο 69' ο Φορτούνης έκλεισε το σκορ, για την ένατη σερί νίκη των Πειραιωτών, η οποία τους διατήρησε στην κορυφή. Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος σήμερα δε θα έχει στη διάθεσή του τους Οτζίτζα και Ομάρ, επιστρέφει όμως ο Μάριν που θα πάρει τη θέση του δίπλα στους Φορτούνη και Μιραλάς. Αυτή θα είναι η τριάδα που θα παίξει πίσω από τον προωθημένο και αρκετά φορμαρισμένο Ανσαριφάρντ. . .

Δες εδώ τη συνέχεια του άρθρου και όλα τα προγνωστικά για το μεγάλο ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x