Super League 2

Ολυμπιακός… από Μάρτη

Ποια ρεβάνς με Ολυμπιακό; Στην ΑΕΚ σκέφτονται μόνο τον… Αχαρναϊκό. Και άρχισαν την προετοιμασία τους με δύο παίκτες στα πιτ και τους πρωταγωνιστές του χθεσινού 1-1 να κάνουν αποθεραπεία.

Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα ούτε οι ίδιοι οι παίκτες. Όμως… κάθε πράγμα στον καιρό του. Υπάρχουν προτεραιότητες και αυτό που προέχει-μέχρι την ώρα της ρεβάνς στις αρχές Μαρτίου-είναι το πρωτάθλημα.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα της Κυριακής με τον Αχαρναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:00). Και απαιτείται τέτοια (προσοχή δηλαδή) απέναντι σε μια ομάδα που η «Ένωση» ίδρωσε για να νικήσει με ανατροπή στις καθυστερήσεις στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Όσοι έπαιξαν απέναντι στον Ολυμπιακό περιορίστηκαν σε χαλάρωμα. Δύο παίκτες είναι σίγουρα εκτός πλάνων: ο Άλεξ Ντακόλ που κάνει θεραπεία μετά τη νέα θλάση που υπέστη και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς που υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο γόνατο μετά το πρήξιμο που παρουσίασε. Ο Τραϊανός Δέλλας λογικά δεν υπολογίζει και στους ανέτοιμους Κορδέρο και Φαγέ, που προέρχονται από μακρά αποχή. Από τέτοια προέρχεται και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, αλλά έχοντας πλέον πάνω από εβδομάδα κανονικών προπονήσεων στα πόδια του, ίσως είναι στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Την Παρασκευή η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 και μετά από αυτή θα ανακοινωθούν οι εκλεκτοί του «Κολοσσού», που ίσως κάνει rotation.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x