Πόλο

«Ολυμπιακός είμαστε, θα δώσουμε το 100%»

Στην πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ για το Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Νίκος Δεληγιάννης.

Για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Κροατία απέναντι στη περυσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Γιούγκ Ντουμπρόβνικ μίλησε στο sport-fm.gr ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» Νίκος Δεληγιάννης.

Συνέντευξη στον Ορέστη Κανελλόπουλο.

«Πρόκειται για τον δυσκολότερο όμιλο που έχουμε πέσει τα τελευταία χρόνια. Όλες οι ομάδες ανήκουν στην πρώτη γραμμή της Ευρώπης. Ξεκινάμε απέναντι στη Γιούγκ, σε μια παραδοσιακά δυνατή έδρα και απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που βρέθηκε στον τελικό της διοργάνωσης την περυσινή χρονιά. Μπορεί να έχουν χάσει τρεις κορυφαίους παίκτες, αλλά διαθέτουν ποιότητα για να φτάσουν ψηλά. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο», είπε -αρχικά- ο 36χρονος τερματοφύλακας και συνέχισε:

«Κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε σαν τελικό. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς, ώστε να προκριθούμε στην τελική φάση, πράγμα που με μια πρώτη ανάγνωση δείχνει ιδιαίτερο δύσκολο».

Τέλος, ο Νίκος Δεληγιάννης αναφέρθηκε στις ικανότητες που έχει ο φετινός Ολυμπιακός, αλλά και στο πόσο βοήθησαν τους «Πειραιώτες» τα φιλικά παιχνίδια απέναντι στη σερβική, Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς:

«Ο Ολυμπιακός διαθέτει έναν καλό κορμό με εννέα διεθνείς παίκτες, έχει κάνει ποιοτικές προσθήκες και πιστεύουμε πως αν κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, έχουμε πιθανότητες. Όσον αφορά τα παιχνίδια με τη Ραντνίτσκι έχω να πω πως οι φιλικοί αγώνες δεν συγκρίνονται με τους επίσημους. Παρόλα αυτά, τα συμπεράσματα που βγάλαμε «έδειξαν» ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση από πλευράς ρυθμού. Μένει να δούμε αν θα έχουμε διάρκεια στο ρυθμό μας και καθαρό μυαλό στα δύσκολα από πλευράς τακτικής».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x