Πόλο

Ολυμπιακός, έτοιμος για ευρωκούπα!

Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τρίτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας του έχει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στο μεγάλο τελικό του LEN Champions League την διοργανώτρια Προ Ρέκο.

Έτοιμος να γράψει ιστορία και να βάψει ερυθρόλευκη την κορυφή της Ευρώπης στο πόλο για την φετινή σεζόν είναι ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες μετά τη χθεσινή πρόκριση στον ημιτελικό επί της Μπαρτσελονέτα με 6-4, θα τεθούν αντιμέτωποι στο μεγάλο τελικό με την διοργανώτρια του Final-8 , Προ Ρέκο (21:30, ΕΡΤ2) με στόχο να επαναλάβουν την επιτυχία του 2002 και να στεφθούν και πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, κατακτώντας το δεύτερο LEN Champions League της ιστορίας τους.

Ο αποψινός θα είναι ο τέταρτος τελικός Champions League στην ιστορία του τμήματος, έχοντας ως τώρα 1/3, με τον τελευταίο χρονικά να είναι τη σεζόν 2015-16 στη Βουδαπέστη, όπου οι πρωταθλητές Ελλάδος ηττήθηκαν από την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 6-4.

Παράλληλα οι παίκτες του Ηλία Βλάχου δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτό το μεγάλο ματς, καθώς στο πλευρό τους θα βρίσκονται αρκετοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι με τη φωνή τους θα μετατρέψουν σε… Παπαστράτειο το ιταλικό κολυμβητήριο.

Αναλυτικά οι τελικοί του Ολυμπιακού στο LEN Champions League:

2000-01 Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 8-7
2001-02 Ολυμπιακός – Χόνβεντ 9-7
2015-16 Γιουγκ Ντουμπρόβνικ – Ολυμπιακός 6-4
2017-18 Ολυμπιακός – Προ Ρέκο ή Γιουγκ *

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x