Βόλεϊ

Ολυμπιακός για Λι

Σε συζητήσεις με τον πρώην κεντρικό του ΠΑΟΚ βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι»

Ένα τελευταίο κομμάτι απέμεινε για να ολοκληρωθεί το φετινό παζλ του Ολυμπιακού, αυτό του ξένου κεντρικού.
Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους «ερυθρόλευκους» είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντέιβιντ Λι.

Ο αρχηγός της Εθνικής των ΗΠΑ ξεχώρισε με την αγωνιστική του εικόνα και την προσωπικότητά του στον ΠΑΟΚ και βοήθησε τα μέγιστα, ώστε να φτάσει ο «δικέφαλος» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 34χρονος κεντρικός έχει μεγάλη εμπειρία από σπουδαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως της Γαλλίας, της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Ιταλίας, ενώ με την Εθνική του ομάδα έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα, από Ολυμπιακούς Αγώνες μέχρι Παγκόσμιο Λιγκ.
Ο Λι είναι ελεύθερος, αφού ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και φυσικά τον θέλει στο ρόστερ την νέα σεζόν, αλλά μάλλον δεν μπορεί να τον κρατήσει.

Αυτό συμβαίνει καθώς η αποχώρηση του Κουρνέτα από την ενεργό δράση, ανάγκασε τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να πάρουν ξένο πασαδόρο (Κάλβο), έχουν ήδη ανακοινώσει Γκόμεζ (διαγώνιος) και Σαφράνοβιτς (ακραίος) και απομένει μία μόνο θέση ξένου.

Αυτή –εκτός απροόπτου- θα αξιοποιηθεί για τον δεύτερο ακραίο, κάτι που σημαίνει ότι οι κεντρικοί υποχρεωτικά θα είναι μόνο Έλληνες.

Εκτός αν γίνει η έκπληξη με Έλληνα ακραίο -που θα μπορεί να κρατήσει θέση βασικού- ώστε να μείνει ο Λι.

Σε κάθε περίπτωση στον Ολυμπιακό κοιτούν και άλλες περιπτώσεις, ενώ υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να παραμείνει ο Σπίνου, αν δεν υπάρξει συμφωνία με κάποιον καλύτερο παίκτη.

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x