Betmasters

Ολυμπιακός - Γιουβέντους: Γόητρο εναντίον πρόκρισης

Ο Ολυμπιακός παίζει για την τιμή του, ενώ η Γιουβέντους θέλει νίκη για να προκριθεί σίγουρα.

Υποδεχόμενος απόψε τη Γιουβέντους στο «Γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώνει την φετινή του περιπέτεια στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Μόνο για το γόητρό του μπορεί να παίξει ο πρωταθλητής Ελλάδας, αφού μόνο τελευταίος είναι δυνατόν να τερματίσει. Από την άλλη μεριά, οι Ιταλοί θα έρθουν για τη νίκη που θα τους δώσει αυτομάτως την πρόκριση στην επόμενη φάση, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα κάνει η Σπόρτινγκ στην έδρα της αδιάφορης Μπαρτσελόνα.

Aνάλυση

Mπορεί να… ίδρωσε για άλλη μια φορά σε αγώνα της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός, όμως κατάφερερε να επικρατήσει εντός έδρας του Απόλλωνα Σμύρνης με 3-1 και να πάρει έτσι την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να χάνουν πάλι από λάθος της άμυνας, η οποία αποτελεί «αγκάθι» φέτος για την ομάδα του Τάκη Λεμονή. Παρά την ψυχρολουσία, οι πρωταθλητές Ελλάδας ισοφάρισαν στο 30’ σε 1-1 και πίεσαν πολύ στη συνέχεια για την ανατροπή. Αν και άργησαν πολύ, τελικά το κατάφεραν με τα δύο γκολ του Ανσαριφάντ στο τέλος. Την περασμένη αγωνιστική των ομίλων, οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1 εκτός έδρας από την Σπόρτινγκ και έτσι αποκλείστηκαν από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού δε μπορούν να πάρουν πλέον κάτι παραπάνω από την τέταρτη και τελευταία θέση. Σήμερα, απλά η ελληνική ομάδα θα παίξει για το γόητρό της και θα κατέβει χωρίς άγχος για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Εκτός θα μείνει ο τιμωρημένος Φιγκέιρας και ο τραυματίας Εμενίκε, ενώ κανονικά στη διάθεση του Λεμονή θα βρίσκεται ο χαφ Οφόε που ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ο Σεμπά θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης, με τους Πάρντο και Τζούρτζεβιτς στα άκρα.


Από τη μεριά της, η Γιουβέντους αν και έδειχνε να περνάει μια κρίση στο πρωτάθλημα Ιταλίας τον τελευταίο καιρό, την Παρασκευή το βράδυ είχε ντέρμπι κορυφής εναντίον της Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και κατάφερε να το πάρει με 0-1. «Δράστης» ποιος άλλος από τον Γκονζάλο Ιγουαΐν, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, πανηγυρίζοντάς το έξαλλα, κάτι που εξαγρίωσε τους οπαδούς των γηπεδούχων. Έτσι, η «μεγάλη κυρία» μπήκε γερά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος και δεν άφησε τους «παρτενοπέι» να ξεφύγουν στη βαθμολογία. Στο προηγούμενο ματς του ομίλου, οι «μπιανκονέρι» ήρθαν ισόπαλοι με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας (0-0) και πλέον είναι στα χέρια τους η δεύτερη θέση και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με νίκη απόψε, η ομάδα του Αλέγκρι βρίσκεται σίγουρα στους «16», ενώ αν έρθει ισόπαλη θέλει να μη νικήσει η Σπόρτινγκ μέσα στη Βαρκελώνη, καθώς στην μεταξύ τους ισοβαθμία υπερισχύει. Στα αγωνιστικά, εκτός θα μείνουν ο μπακ Λιχστάιντερ, ο στόπερ Χέβεντες και ο στόπερ Κιελίνι. Αντιθέτως επιστρέφει στην αποστολή ο φορ Μάντζουκιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο κίπερ Μπουφόν και αν δεν τα καταφέρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Σέζνι. Ο Ιγουαΐν για άλλη μια φορά θα ηγηθεί της επίθεσης, έχοντας πίσω του το δίδυμο Ντάγκλας Κόστα και Ντιμπάλα.

Δες εδώ την ανάλυση και την πρόταση του Prophet για το Γιουβέντους - Ολυμπιακός στο betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x