Champions League

Ολυμπιακός… Γιουνάιτεντ!

Τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στους «16» του Champions League. Πρώτο παιχνίδι στις 25/2 στο «Καραϊσκάκη», ρεβάνς στις 19/3 στο «Ολντ Τράφορντ».

Ένα βαρύ όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που όμως περνά περίοδο κρίσης στο μεταβατικό στάδιο μετά την αποχώρηση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα βρει στο δρόμο του ο Ολυμπιακός για τους «16» του Champions League.

Ο λόγος για τη Μαν. Γιουνάιτεντ, την οποία οι πρωταθλητές Ελλάδας θα συναντήσουν, πρώτα στο «Γ. Καραϊσκάκης» κι εν συνεχεία στο «Ολντ Τράφορντ».

H κληρωτίδα στη Νιόν είχε μεγάλα κέφια και ανέδειξε σπουδαία ζευγάρια, από τα οποία ξεχωρίζουν τα Μάντσεστερ Σίτι-Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ-Μπάγερν Μονάχου. Αναλυτικά:

Μάντσεστερ Σίτι – Μπαρτσελόνα
Μίλαν – Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβερκούζεν – Παρί Σεν Ζερμέν
Γαλατάσαραϊ –Τσέλσι
Σάλκε – Ρεάλ Μαδρίτης
Ζενίτ – Ντόρτμουντ
Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν 18 ή 19 και 25 ή 26 Φεβρουαρίου στην έδρα των δεύτερων των ομίλων, ενώ οι επαναληπτικοί στην έδρα των πρώτων στις 11 ή 12 και στις 18 ή 19 Μαρτίου.

Για τα προημιτελικά και τα ημιτελικά θα ακολουθήσει νέα κλήρωση στις 21 Μαρτίου, στην οποία δεν υπάρχουν περιορισμοί. Οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν 1-2 και οι επαναληπτικοί 8-9 Απριλίου, ενώ οι πρώτοι ημιτελικοί θα γίνουν 22-23 και οι επαναληπτικοί 29-30 Απριλίου. Ο τελικός θα γίνει στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας στις 24 Μαΐου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x