Βόλεϊ

Ολυμπιακός με Κλαρκ και Σμαραγδή

Άνετη νίκη με 3-1 σετ πέτυχε επί της Λαμίας ο Ολυμπιακός, με τον Κάρσον Κλαρκ να είναι ο κορυφαίος του γηπέδου και τον Νίκο Σμαραγδή να επιστρέφει στα γήπεδα μετά τον τραυματισμό του.

Φιλική νίκη με… ευχάριστα πέτυχε ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε 3-1 σετ της Λαμίας σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε στο «Χαλκιοπούλειο».

Ο Δημήτρης Καζάζης είδε τον Νίκο Σμαραγδή να επιστρέφει στα γήπεδα μετά την επέμβαση που έκανε στον ώμο και τον κράτησε έξι περίπου μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Μάλιστα, ο κεντρικός των «ερυθρόλευκων» καταχειροκροτήθηκε απ’ τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο νεοαποκτηθείς Κάρσον Κλαρκ, ο οποίος με 23 πόντους και 5 άσους έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ενώ για την Λαμία ξεχώρισε ο Ούγκο Γκιμαράες Ντα Σίλβα.

Τα σετ: 17-25, 15-25, 25-23, 19-25.

ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Γκιρτζίκης 8π. (1 άσος), Ούγκο Γκιμαράες Ντα Σίλβα 19 (1 άσος , 19/31), Χήρας 7 (4/12, 3 μπλοκ), Παπαδόπουλος 9 (1 άσος, 10/23), Καβαδάς 2 (2/9), Μακίμπιν 2 (1 άσος) / Τσιπ (λ. - 48% υπ), Αλεξίου 4 (4/13), Μαδούρας, Βλαχόπουλος, Κουτσονίκας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Ντιάσκοφ 22π. ( 2 άσοι, 1 μπλοκ, 19/25), Προύσαλης 1, Κοκκινάκης 11 (1 άσος, 2 μπλοκ, 8/23), Πελεκούδας 9 (2 άσοι, 2 μπλοκ, 5/9), Κλαρκ 23 (5 άσους, 18/26), Τακουρίδης 8 (2 μπλοκ, 6/8) / Στεφάνου (λ. - 76% υποδοχή), Μαρούλης 2 (1 άσος, 1/2) , Σωτηρίου, Βολουδάκης (λ), Τζελάτι.

Μετά την αναμέτρηση ο τεχνικός της Λαμίας, Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Για μας ήταν κάτι σαν πρόβα τζενεράλε για τους επίσημους αγώνες γιατί παίξαμε στην έδρα μας με το μεγάλο φαβορί της νέας περιόδου. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε σερβίς - υποδοχή στα δύο πρώτα σετ. Μετά έγινε κόντρα. Σταθήκαμε καλά και βρήκαμε το ρυθμό μας σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλό βόλεϊ και πρόσφεραν θέαμα στον κόσμο που το παρακολούθησε. Ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας για να βρεθούν στο γήπεδο. Νομίζω πω τους αποζημιώσαμε».

Από τη μεριά του ο Δημήτρης Καζάζης είπε για τους «ερυθρόλευκους»: «Ήταν ένα καλό τεστ για την ομάδα. Όπως έχουμε πει είναι περίοδος προετοιμασίας και σε κάθε παιχνίδι κερδίζουμε και κάτι. Η ομάδα ανεβάζει σιγά σιγά στροφές και θα είναι έτοιμη όταν πρέπει. Χρειάζονται όμως ακόμη αρκετά δυνατά φιλικά παιχνίδια. Σήμερα μας άρεσε που ήρθε και ο κόσμος στο γήπεδο και χειροκρότησε τις προσπάθειες και των δυο ομάδων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x