Stoiximan Super League

Ολυμπιακός μέχρι τέλους…

Ο Δημήτρης Μπόλος άφησε τον Πειραιά πριν από πολλά χρόνια για την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Όμως, παρά τα χιλιάδες μίλια που τον χώριζαν η μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό παρέμεινε αναλλοίωτη!

Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Ολυμπιακός συμμετείχε στο διεθνές τουρνουά ICC, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε πολλούς ομογενείς οπαδούς του στις ΗΠΑ και τον Καναδά να τον παρακολουθήσουν από κοντά. Ένας εξ αυτών, λοιπόν, ήταν κι ο Δημήτρης Μπόλος.

Ο 79χρονος φίλος των «ερυθρολεύκων» είχε μεταναστεύσει τη δεκαετία του 60’ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως τον χώριζαν χιλιάδες μίλια από τον αγαπημένο του Πειραιά, παρά το γεγονός πως πέρασε πάνω από μισός αιώνας διαβίωσης στην ξενιτιά, τίποτα δεν του αλλοίωσε τη μεγάλη του αγάπη για τον Ολυμπιακό!

inner

Έτσι, ο Δημήτρης Μπόλος με αφορμή τα γενέθλια της τετράχρονης ανιψιάς του, ταξίδεψε από τη Φλόριντα –όπου κατοικούσε- στη Μινεάπολη της Μινεσότα και παράλληλα του δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσει την ομάδα του Πειραιά στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι!

Επιστρέφοντας, λοιπόν, στο σπίτι του ο φίλαθλος του Ολυμπιακού έγραψε το παρακάτω: «Σήμερα Κυριακή 3 Αυγούστου πήγα εκκλησία να ευχαριστήσω τον Θεό που με αξίωσε να βρεθώ 2.000 μίλια από την Φλόριντα που κατοικώ στην Μινεάπολη της Μινεσότα για τα γενέθλια της τετράχρονης ανιψιάς μου, της Χλόης. Έτσι, μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και να απολαύσω, ίσως για τελευταία φορά στην ζωή μου, τη νίκη της αγαπημένης μου ομάδας ενάντια στην Μάντσεστερ Σίτι. Παρόλο τα 55 χρόνια διαμονής μου στην Αμερική, εξακολουθώ να υπολογίζω τον εαυτό μου έναν βέρο Πειραιώτη, γαύρο»!

inner

Ωστόσο, λίγους μήνες νωρίτερα η μοίρα είχε παίξει άσχημο παιχνίδι στον Δημήτρη Μπόλο, καθώς τον «χτύπησε» η επάρατη νόσος και στις 3 Οκτωβρίου του 2014 έχασε τη μάχη με το θάνατο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x