Γενικά

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης στα Άνω Λιόσια

Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης συνθέτουν το παζλ των συμμετεχόντων στην κατηγορία ανδρών του 2nd WTF Presidents Cup – Europe, 27-30 Απριλίου στα Άνω Λιόσια.

Από τα ονόματα που ξεχωρίζουν, είναι του Ισπανού δις Ολυμπιονίκη Ζοέλ Γκονζάλεθ Μπονίγια, του Ρώσου, επίσης, δις Ολυμπιονίκη Αλεξέι Ντενισένκο, αλλά και του Τούρκου κατόχου δύο Ολυμπιακών μεταλλίων και πέντε σερί ευρωπαϊκών τίτλων, Σερβέτ Τανζεγκιούλ.

Στα υπερβαρέα, μετέχει ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Ντμίτρι Σόκιν από το Ουζμπεκιστάν, ενώ στη λίστα των αθλητών που συγκεντρώνουν σημαντικές πιθανότητες για το χρυσό είναι και ο «χάλκινος» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Μιλάντ Μπεϊτζί Χαρκετζιάνι από το Αζερμπαϊτζάν.

Ξεχωριστή θέση στη λίστα έχει ο Μουράντ Λααχραουί, αδελφός ενός από τους δύο τζιχαντιστές που πέρυσι πραγματοποίησαν επίθεση καμικάζι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Συνολικά, στην κατηγορία των ανδρών θα συμμετέχουν 477 αθλήτριες, οι οποίες και θα διεκδικήσουν τα 32 μετάλλια του σπουδαιότερου βαθμολογούμενου τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Ελλάδα.

Να σημειωθεί πως οι τρεις πρώτοι από κάθε κατηγορία θα πάρουν το «εισιτήριο» της απευθείας πρόκρισης για τα ηπειρωτικά πρωταθλήματα, με τους Ευρωπαίους να βρίσκονται σε αναζήτηση θέσης που οδηγεί στο Πρωτάθλημα Ολυμπιακών Κατηγοριών του Μινσκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x