Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τις ΗΠΑ για το μπάσκετ 3Χ3 ο Τζίμερ Φριντέτ!

Ο Τζίμερ Φριντέτ θα αγωνιστεί με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο μπάσκετ 3Χ3.

Ο γνώριμός μας στην Ελλάδα, Τζίμερ Φριντέτ, θα προσθέσει άλλη μια μπασκετική εμπειρία στο τεράστιο βιογραφικό της καριέρας του καθώς πρόκειται να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού AKTOR θα ενισχύσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο τουρνουά για το μπάσκετ 3Χ3, στοχεύοντας στο χρυσό μετάλλιο.

Η ομάδα των ΗΠΑ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο 3Χ3 της Αμερικής το 2022. Έφτασε επίσης στη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 3x3 του 2023, χάνοντας από τη Σερβία στον τελικό. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στην Team USA να προκριθεί στην Ολυμπιάδα του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος σουτέρ Φριντέτ ήταν παρών σε αμφότερες τις παραπάνω επιτυχίες, έχοντας κάνει... στροφή στην καριέρα του προς το 3X3 και αφήνοντας προς το παρόν τη διασυλλογική του καριέρα στην άκρη.

Θυμίζουμε πως ο 35χρονος πρώην ΝΒΑer αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR τη σεζόν 2019-20, η οποία έληξε άδοξα λόγω της πανδημίας, μετρώντας 13 πόντους με 41% στα τρίποντα στην Ευρωλίγκα, αν και ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x