Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

«Κλειδωμένη» η παρουσία του Τζρου Χόλιντεϊ με τις ΗΠΑ στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Σύμφωνα με τον Σαμς Χαράνια, ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι ένας από τους παίκτες του οποίου η παρουσία στο ρόστερ των ΗΠΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μετά από την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οι ΗΠΑ αποφάσισαν να πάρουν το... αίμα τους πίσω και να στείλουν ένα εντυπωσιακό ρόστερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μάλιστα, όπως ενημέρωσε ο Σαμς Χαράνια, ένα ακόμη όνομα θα πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένο» για την Team USA. Ο λόγος για τον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο θα βρίσκεται δεδομένα στη 12άδα της Αμερικής για τη διοργάνωση.

Ο πρώην γκαρντ των Μπακς και νυν των Σέλτικς χαίρει μεγάλης εκτίμησης των ανθρώπων της Team USA, κυρίως για το ταλέντο του σε αμφότερες τις πλευρές του παρκέ. Μάλιστα, φαίνεται πως στην ομάδα τον θεωρούν μεγάλο συντελεστή της κατάκτησης του Χρυσού Ολυμπιακού Μεταλλίου το 2021, επομένως τον θέλουν στο Παρίσι ώστε να επαναληφθεί η πορεία αυτή.

Θυμίζουμε πως βάσει των ρεπορτάζ, δεδομένη πρέπει να θεωρείται επίσης εκτός απροόπτου η παρουσία των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Κέβιν Ντουράντ, Στεφ Κάρι, Τζοέλ Εμπίντ και Τζέισον Τέιτουμ στο ρόστερ των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x